Mindenmás

Szegeden legyen a Te munkahelyed a legbiztonságosabb a vírusok ellen: mutatjuk a Nextend Cleaning Kft. fertőtlenítési megoldásait a járványok ellen!

A vírusos megbetegedések számának növekedése miatt egyre több szegedi munkahely válik fertőzésveszélyessé. A Nextend Cleaning Kft. magyar fejlesztésű higiéniai bevonatrendszere több mint 90%-kal csökkenti a fertőződést, védi a dolgozókat és csökkenti a betegszabadságok számát. Fedezd fel, miért érdemes szegedi cégként is a Nextend Cleaning Kft.-ot választani!

Az elmúlt hetekben egyre több szegedi vállalat küzd a vírusos és bakteriális megbetegedések hullámával. A betegszabadságra kényszerülő dolgozók száma folyamatosan növekszik, ami komoly hatással van a munkahelyi hatékonyságra és az üzleti folyamatokra. A Nextend Cleaning Kft., egy szegedi székhelyű vállalat, innovatív takarítási megoldásaival kínál hatékony megoldást erre a problémára. Tudjátok, ennek a cégnek a vezetőjéről, Kenderessy Szabó Gáborról írtunk nem is olyan rég a Szegedi Arcokban:

A Nextend Cleaning Kft. által használt magyar fejlesztésű technológia különleges higiéniai bevonatrendszert alkalmaz, amely sikeresen csökkenti a fertőzések terjedését. A munkahelyek és közösségi terek fertőtlenítése során ez a rendszer több mint 90%-kal mérsékli a vírusos vagy bakteriális szennyeződést. Minden olyan területet és felületet kezelnek, amelyet emberek gyakran érintenek, így minimalizálva a vírusok és baktériumok terjedésének esélyét.

Ez a technológia nem csak a dolgozók egészségét védi, hanem jelentősen csökkenti a betegszabadságok számát is, ami hosszú távon javítja a vállalatok hatékonyságát. A Nextend Cleaning Kft. szolgáltatásai különösen fontosak most, amikor a járványok kialakulásának kockázata magasabb, mint valaha. A cég professzionális megközelítése és korszerű technológiái biztosítják, hogy a munkahelyek biztonságosak maradjanak, és a dolgozók nyugodtan végezhessék munkájukat.

Tudtad, hogy a fertőzések terjedésének leggyakoribb oka a fertőzött felületek megérintése? A Nextend Cleaning Kft. technológiája ezt a problémát célozza meg hatékonyan, és már számos vállalat választotta őket. Őszintén ajánljuk a Nextend Cleaning Kft.-ot, hogy biztosítsd munkahelyed higiéniai védelmét!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb