Sport

Éremeső a Grappling Diákolimpián! Remekeltek a szegedi Ronin Dojo kemposai Hatvanban

A hétvégén, azaz szombaton a Ronin Dojo kemposai a Grappling Diákolimpián küzdöttek. A számukra még ismeretlen terepen, 195 iskola 324 versenyzője 483 nevezésszámban mérettette meg magát. Mint megtudtuk, a szegedi versenyzők szuperül remekeltek, több éremet is bezsebeltek.

A Ronin Dojo azt írja a közösségi oldalán, hogy a színvonal és a versenyzők száma is igen magas volt. Volt több olyan súlycsoport is amelyben 17 induló volt. Példaértékűen együtt versenyeztek judosok, birkózók, grappingesek, brazilian jiu-jitsusok, kempósok és az MMA-sok is. “Élmény volt egy ilyen versenyen ott lenni” – emelték ki.

Mutatjuk az eredményeket is:

  • Diákolimpiai bajnokok lett Laczó-Jánossy Ádám (Gí Grappling arany érem) és Popovits Patrik (Gí Grappling arany érem).
  • Kétszeres diákolimpiai bajnok lett Rádai Brenda Renáta (Gí Grappling arany érem és No Gí Grappling arany érem). Renáta mindkét helyen óriási izgalmak közepette, volt hogy az utolsó utáni pillanatban is fordítani tudott és mindenkét kategóriában győzött!
  • Diákolimpiai ezüst érmes lett Fröhlich-Jánossy Peti (Gí Grappling ezüst érem) és Drexler Adél (Gí Grappling ezüst érem). Adél No Gí Grappling-ban a 4. helyet is bezsebelte, szépen helyt állt a gyakorlottabbakkal szemben.
  • Továbbá Czeglédy Richárd Gí Grappling-ban a 4. helyet érte el, aki a 11 indulóból nagyon nagyot küzdve, a végletekig elfáradva, komoly meccseket vívott.

Szívből gratulálunk az összes versenyzőnek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb