Sport

Svéd balátlövőt igazolt az OTP Bank-PICK Szeged, komoly lövőerővel bíró játékossal sikerült megegyezniük

Az OTP Bank-PICK Szeged 1 éves szerződést kötött a svéd William Bogojeviccsel. A 194 centiméter magas balátlövő a nyártól csatlakozik a szegedi kerethez – tájékoztatta szerkesztőségünket a csapat.

“Szeretném bejelenteni a következő szezon újabb gazolását, a svéd William Bogojevicset, akivel egyéves szerződést kötöttünk. A balátlövőt jól ismeri Michael Apelgren vezetőedző, hiszen éveken keresztül játszott nála a Sävehof együttesében. Egy remek fizikummal és komoly lövőerővel rendelkező játékossal sikerült megegyeznünk” – nyilatkozta Kiss Bence cégvezető.

48 GÓLT SZERZETT A 2019/2020-AS BL SZEZONBAN

William Bogojevic Svédországban, Savedalenben  1997. július 7-én született. A Sävehof csapatában mutatkozott be a nemzetközi porondon, a 2019-2020-as BL-szezonban 48 gólt szerzett. A következő idényben a dán Silkeborg együttesébe igazolt, ahol négy idényt töltött el, szerepelt az Európa-ligában, az idei szezonban 51 gólt szerzett.

ALIG VÁRJA A KEZDÉST

“Nagyon izgatott vagyok, hogy ennek a hatalmas klubnak a tagja lehetek a következő szezonban és játékosként tovább fejlődhetek. Alig várom a kezdést, az első edzést, az első meccset. Bízom benne, hogy játékommal hozzá tudok járulni ahhoz, hogy sikeresek legyünk, nagy győzelmeket érjünk el. Tudom, hogy varázslatos a hangulat a PICK Arénában, így nagyon várom, hogy találkozhassak a szurkolókkal” – nyilatkozta William Bogojevic. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb