Szegedi Arcok

Szegedi lány is versenybe száll a Miss World Hungary címért! Nem is akárki, a Lapos Beach koronázatlan homoképítő királyának, Szivos Sándornak a lánya, Dalma Rebeka

Idén ismét megrendezik Magyarország egyik legrangosabb eseményét, a Miss World Hungary-t. A versenyben lévő lányok Balatonfüreden, a táborban már elkezdték a felkészülést, naponta edzenek, és különböző fizikális feladatokban teljesítenek. Az is kiderült, hogy az idei évben szegedi lány is indult a koronáért! Ő nem más, mint Szivos Sándor, a Lapos Beach koronázatlan homoképítő királyának lánya, Szivos Dalma Rebeka, aki hasonlóan művészlélek, mint az édesapja.

Hatalmas krokodilt kapott tavaly a Lapos Beach. Szivos Sándor kitett magáért, sőt, még egy Szeged365 logót is épített nekünk homokból. Nos, mint kiderült, Sándor a kreatív homokszobrászatáról lett híres Szegeden, míg gyönyörű lánya akár az egész országot meghódíthatja, hiszen elindult a Miss World Hungary versenyen!

IGAZI MŰVÉSZLÉLEK

A Magyarország Szépe versenynek jelenleg a felkészítő tábora zajlik Balatonfüreden. Itt van Sándor lánya, Dalma is, aki így írt a bemutatkozó kis szövegében a verseny Instagram oldalán:

“Szabadidőmben zenélek, énekelek, rajzolok és olvasok, igazi művészlélek vagyok. Zenész családból származom, és sokáig versenytáncoltam. Mostanában otthoni edzéssel tartom formában magam. Van egy kiscicám, akit imádok, teljes macskapárti vagyok. Modellkedem, gyakran járok Bécsbe szabadúszó munkákra és egy barátnőm, divattervező modellje is vagyok. Sokat utazom, így az ország bármely pontján megfordulok” – mesélte magáról Szivos Dalma Rebeka, aki jelenleg 21 éves.

A kommentelők tetszését már elnyerte Dalma, van, aki azt írja, hogy: “az összes lány közül szerintem neki van a legkarakteresebb arca. Ha spontán jött volna szembe velem a képe, azt hittem volna, hogy valami kolumbiai modell.” Jelenleg egyébként 16-an vannak versenyben, akik mind helyet kaptak az élőshow-ban, így a televízióban is viszontláthatjuk a szegedi lányt.

A MISS WORLD VERSENY

A Miss World 73 éve a világ egyik legismertebb és legnívósabb szépségversenye. A legutóbbi nemzetközi finálét Indiában tartották, ahol a cseh szépségkirálynőt választották a világ legszebb nőjévé. Magyarországot Hacsi Boglárka képviselte, aki felejthetetlen élményekkel gazdagodott és nagyon szép eredményt ért el a sport- és a talent alversenyeken. A szépségverseny remek kezdet lehet a karrierépítés előtt álló lányok számára: Kulcsár Edina, Gelencsér Tímea, Dobó Ági, Kárpáti Rebeka vagy épp Tótpeti Lili mára országosan ismertek, tévéműsorok állandó szereplői, influenszerek, hatalmas követőtáborral. Nem túlzás tehát azt mondani, hogy ha valaki kellő eltökéltséggel vág a versenynek, az megváltoztathatja az életét. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb