Mindenmás

Családban marad: Várkonyi Andrea veszi át Mészáros Lőrinc lányának helyét a Mészáros család alapítványában

Több személyi változásról is döntöttek a Mészáros csoport alapítványánál. A Menedzsment Fórum azt írja, Mészáros Lőrinc lánya és szegedi születésű felesége váltja egymást a kuratóriumban, azaz mostantól Mészáros Beatrix helyett Várkonyi Andrea lesz a kuratórium elnöke, írta meg a Telex.

Mint a lap írta, idén május 21-én távozott a csoporttól a társadalmi felelősségvállalás igazgatója és a Pro Filii Alapítvány kurátora, Dr. Tóth Krisztina is, az alapítvány főtitkári pozícióját Kelemen Krisztina, a csoport kommunikációs igazgatója veszi át tőle, illetve kuratóriumi tagként is átveszi a helyét.

Az alapítvány alapítója a Mészáros Lőrinc száz százalékos tulajdonában lévő Talentis Group Beruházás-szervező Zrt. Mészáros Beatrix távozásával Mészáros Lőrincnek már csak két gyereke, Mészáros Ágnes és ifjabb Mészáros Lőrinc maradnak kuratóriumi tagok.

NEM MEGY ROSSZUL VÁRKONYI ANDREÁNAK

Hibátlanul működik Mészáros Lőrinc feleségének reklámügynöki tevékenységgel foglalkozó cége, a Whitedog Media Kft. Sőt 2020-as megalapítása óta egyre szebb és szebb számokat produkál, ezzel egyre vaskosabb osztalékot biztosítva a tulajdonosoknak, köztük a szegedi születésű Várkonyi Andreának. Most 800 milliós osztalékot vett ki a cégéből.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: telex.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb