Smart Szeged

Felbolydul a közlekedés a jövő héten: átmeneti lezárás, vágányzár és forgalomterelés lesz a Kálvária sugárúton

Vízbekötés létesítési munka miatt átmeneti lezárás és forgalomterelés lesz a Kálvária sugárúton – közölte a Szegedi Vízmű a közösségi oldalán. A munkálatok miatt a közösségi közlekedésben is lesznek fennakadások, vágányzár lesz a 3 és a 3F-es villamosvonalon.

2024. június 17. és 21. között vízbekötés létesítési munkát végez a Szegedi Vízmű Zrt. a Kálvária sugárút 10. szám előtt. A munkálatok miatt június 18-án kora reggeltől a Kálvária sugárúton a Belvárosból kivezető forgalmi sáv – a Bolyai János u. és a Jósika u. között – lezárásra kerül, átmeneti vágányzárra és forgalomterelésre kell számítani.

VÁGÁNYZÁR LESZ, PÓTLÓBUSZOKKAL

Mint megtudtuk, a munka időtartama alatt (a vágányzóna munkaterülethez való közelsége miatt) vágányzár szükséges a 3 – 3F villamosvonalon, a villamosokat villamospótló buszok váltják. A villamospótló buszok, illetve az érintett autóbuszok terelőútvonalon közlekednek (Moszkvai krt. – Béke u. – Földvári u. – Petőfi sgt. – Tisza L. krt.) a lezárás időtartama alatt. A Bolyai János u. Kálvária sgt. felőli végét is lezárják, az utca a Gogol utca felől zsákutca lesz. További részletek ezzel kapcsolatban ITT.

Az érintett körzetben az ivóvíz szolgáltatásban csak átmeneti, kisebb időszakos korlátozások várhatóak, melyről az érintett fogyasztókat az előírtak szerint értesítette a Szegedi Vízmű Zrt.

A tervek szerint június 21-ig befejeződnek a munkálatok, ezt követően állhat vissza a közlekedésben a megszokott forgalmi rend. A közlekedést a munkálatok idejére kihelyezett táblák segítik, kérik, hogy az arra közlekedők fokozottan figyeljenek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb