Kikapcs

Fergeteges családi nap a Törpe tetőteraszán: AprajaNagyja Szegeden!

Szegedi családok lepték el a Törpe tetőteraszát a hétvégén, ahol a Manomanu Grafika szervezésében zajlott az AprajaNagyja esemény. Hozzuk nektek a helyszíni beszámolót és egy galériát, hogy ti is átélhessétek a nap hangulatát!

A Manomanu Grafika alapítója, Szalóki Renáta elmondása szerint az esemény látogatottsága várakozáson felüli volt. „Első alkalom révén nagyon vártuk ezt a napot, és boldogok vagyunk, mert sok gyermek mosolyt láthattunk a város felett!” – nyilatkozta Renáta.

A programok között az arcfestés volt a legkedveltebb a kicsik körében, de a zsonglőr foglalkozás sokakat érdekelt. A kézműves vásár sokakat lekötött, de a bigyó készítő workshop talán még többeket vonzott a Törpére. A rendezvény pozitív hangulatban telt, és a tetőn mindenhol mosolygós arcokat lehetett látni. 

„A két zenei előadás viszont vitte a prímet, Dr. Páli Tibor különleges hangszerbemutatója és a gitár duó koncertje feltette a pontot a rendezvény végére. A hangszer bemutatón öröm volt látni, hogy szinte az egész tető oda figyel, és issza az előadó szavait. Péter és Pán, pedig táncra is perdítette a gyerekeket, fantasztikus műsort adtak!” – Árulta el nekünk Renáta. Ha még nem nézted meg interjúnkat Szalóki Renátával, akkor tedd meg most: az AprajaNagyja rendezvény előkészületeibe és céljaiba kukkanthattok bele. Ha érdekel a beszélgetés, itt találod: 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb