Blog

Tombol benned a kreativitás? Grafikust keres a Marketing365, gyere hozzánk dolgozni!

PS logo volt a jeled az óvodában? PhotoShop-pal kelsz, Illustrator-t ebédelsz, majd esténként Corel PaintShop Pro-val bújsz ágyba? Desszertként néha jöhet egy kis Canva is? Nem ijedsz meg, ha a munkád egy kis AI-al is megfűszerezzük? Ez esetben van egy fantasztikus hírünk:

grafikust keres cégünk marketing-divíziója!

Légy kreatív, nyitott, energikus személyiség, olyan, aki nem kap idegbajt, ha új kihívásokkal szembesül és olyan, aki telis-tele van ötletekkel. Légy rutinos, gyakorlott a szakmádban, az álláshirdetésünkre ezúttal nem várunk 0 km-es pályakezdőket (köszi a megértést). A 365-ös dreamteam megbecsült tagjaként az alábbi feladatok várnak majd Rád:

  • a Szeged365-ön hirdető, imádott partnereink bannereinek megtervezése
  • az ügynökségi kötelékünkbe tartozó (szintúgy imádott) ügyfelek grafikai anyagainak megálmodása: arculattervezés, social media posztok, kiajánlók, flyer-ek, plakátok, PPC hirdetések display anyagai és minden, ami az ütőképes marketing szerves része.

A munkád ütőképes fizetéssel és kiegészítő juttatási csomaggal háláljuk meg. Rugalmasak vagyunk: ha szabadúszó grafikus vagy megfelelő kapacitással, egyéni vállalkozóként, otthonról is dolgozhatsz nekünk, ha pedig állandó, bejelentett állást keresel, napi 8 órában várunk belvárosi irodánkba.

A kérdés már csak egy:

Szárnyalsz velünk?

Jelentkezz még ma a [email protected] (Kisházi Sándor) e-mail címen, legkésőbb 2024. július 1-ig. A jelentkezésed tartalmazzon fényképes önéletrajzot, motivációs levelet és legalább 3, különféle témakörben készített grafikai munkát (csatolmány helyett linket is küldhetsz).

Várjuk a jelentkezésed, aztán, ha Te leszel a befutó, irány a végtelenbe és tovább!

Kapcsolódó cikkek

Ezt láttad már?
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb