Kikapcs

Tovább bővül Szeged legnagyobb edzőterem komplexuma: hamarosan jógázni is lehet majd a Global Fitnessben, mutatjuk, hogy állnak a munkálatok

Van egy gigantikus edzőterem-komplexum a Makkosházi körúton, ahol rendesen felpörögtek az események mostanság. Nemrég bejelentették, hogy elindítják Szeged (és az ország) első gymreality-jét, miközben egy újabb bővítésen ügyködnek a Global Fittnes háza táján: zajlanak a munkálatok az emeleten, hamarosan pedig elkészül a vadonatúj jógatermük is.

Elképesztő tempót diktál a Makkosházi körúton található Global Fitness, a rutinos Szeged365 olvasók, vagy konditermi arcok biztosan emlékeznek rá, amikor tavaly októberben a konditermi részük mellé megnyitották az aerobic és spinning termüket. Mindkettő száz százalékon pörög azóta is, rengeteg izgalmas csoportos órával. Annak dacára, hogy még egy év sem telt el a két helyiség megnyitása óta, a Global Fitness csapata nem dőlt hátra, sőt, újabb nagy durranással készülnek a szegediek számára:

szeptembertől már jógázni is lehet majd náluk, ugyanis javában készül a vadonatúj jógaterem a Global Fitness emeletén!

Mint ahogyan Lázár Edina szakmai vezetőtől megtudtuk, a terem már alakulóban van, elkészült a festés és a LED lámpák is felkerültek már, innentől már tényleg csak 1-2 lépés és teljesen elkészül a Global-féle jóga szentély, ráadásul már a jóga-csapatuk is megvan, akik be is mutatkoznak az alábbi videóban:

@szeged365

Nagy durranással készül a Global Fitness! 😁 🏋️‍♂️ 🤩 Épül a vadonatúj jogatermük az emeleten, sőt, már a jóga-oktatóik is megvannak, szeptemberben nyitás! 🥰 🧘‍♀️🧘🏫

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Global Fitness

Szeged, Makkosházi krt. 1

+36 20 262 8141

[email protected]

Nyitvatartás H-V 5:30-23:00

szegedfitness.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb