Sport

Bravúros győzelmet aratott a szegedi Gémes Levente a HELL Boxing Kings nemzetközi versenyen: döntő fölénnyel nyert ellenfele ellen

Szegedi büszkeség a HELL Boxing Kings nemzetközi ökölvívó versenyen! Gémes Levente, a Szeged Box Club versenyzője a második menetben döntő fölénnyel győzte le ellenfelét, Amir Jugo-t (Bosznia-Hercegovina), számolt be csütörtökön a fantasztikus eredményről közösségi oldalán a szegedi klub.

Június 18-tól a bokszolók ökölcsapásaitól hangos a miskolci DVTK Aréna. Elstartoltak ugyanis a HELL Boxing Kings nemzetközi versenysorozat nyílt kapus selejtező mérkőzései, amelyeken 5 napon keresztül, 4 súlycsoportban, 10 nemzet összesen 160 ökölvívója kezdte meg küzdelmét a bajnoki övért. Különlegesség, hogy az esemény arca és nagykövete Roy Jones Jr., aki minden idők egyik legjobb ökölvívója, négy súlycsoport világbajnoka volt.

A szegedi Gémes Levente bravúros győzelmet aratott csütörtökön. Mint a Szeged Box Club megosztotta, Levente a második menetben döntő fölénnyel győzte le ellenfelét Amir Jugo-t.

Gratulálunk Levente, csak így tovább!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: Szeged Box Club FB/HELL Boxing Kings FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb