Mindenmás

Pofátlan parkolás a köbön, egyszerre négy helyet elfoglalva tette le kisteherautóját a sofőr Szegeden

Csütörtökre befutott a hét pofátlan parkolása is Szegeden, méghozzá egy 60-as éveket idéző Hanomag típusú dobozos kisteherautóval!

Ilyet azért még nem láttunk Szegeden, főleg úgy, hogy a sofőrnek úgy sikerült a belváros kellős közepén letennie a járművet, hogy egyszerre négy helyet foglaljon el. A követendő példaként nem nevezhető mutatványról fotókat is kaptunk Olvasóinktól:

LÁTTUNK MÁR HASONLÓT SZEGEDEN

Parkolás szempontjából a Rókusi körúton található multi kész aranybánya, rendre foglalnak el két helyet az autósok, máskor csak simán keresztbe állnak. De volt olyan is, hogy egyszerre négy helyet sikerült egy autósnak elfoglalni. Nos, tavasszal sem maradtunk pofátlan parkolás nélkül az imént említett helyszínen, a dolog pikantériáját pedig az adja, hogy pont egy, a szabálytalan parkolás miatt alkalmazott vontatóautónak sikerült tilosban parkolni, az egyértelmű tábla ellenére is.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb