Mindenmás

Zavaros lehet majd a víz Algyő, Baktó, Petőfitelep és Tápé területén, sőt, átmenetileg nyomáscsökkenés és vízhiány is lehet

A Szegedi Vízmű Zrt. 2024.06.24. és 28. között, 22:00-től 05:00 óráig hálózatöblítési munkát végez Algyő, Baktó, Petőfitelep és Tápé területén – tudtuk meg a vállalattól.

Szerkesztőségünknek küldött közleményükből kiderült, hogy a hálózat tisztítása során átmenetileg nyomáscsökkenés és vízhiány következhet be, és a víz zavarossá válhat. A víz intenzív folyatás és ülepítés után fogyasztásra alkalmas lesz, azonban javasolják, hogy a megjelölt napokon 22:00 óráig vételezzünk a napi szükségletnek megfelelően ivóvizet.

FIGYELJÜNK A GÉPEINKRE

Kérik a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban a vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeink, műszaki eszközeink üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsunk! Amennyiben a zavarosság, illetve a minőség nem javul a tisztítás után 1-2 órán belül, kérik, hogy jelezzük a 06-62-420-155, vagy a 06-80-82-88-82-es hibabejelentő számon.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb