SportVideo365

Global Fitness Átalakítóshow: indul az őrület, bemutatjuk a versenyzőket! (videóval, frissítve)

Rendhagyó, egyben nagyszabású program indult Szeged legnagyobb fitness-termében, ahol 99 napon át ingyenesen varázsolnak új embert hat jelentkezőből. A Global Fitness Átalakítóshow különlegessége, hogy mindez a szegediek szeme láttára fog történni, a megmérettetésben résztvevők edzéseiről, a legörömtelibb és a legküzdelmesebb pillanatokról folyamatosan videós anyagokban fogunk beszámolni a Szeged365-ön és a Makkosházi körúti fitness-komplexum közösségi média felületein. Csütörtök este hivatalosan is elindult az őrület, melynek versenyzői mától napi rendszerességgel mutatkoznak be, a jövő héten pedig már jön is az első mérlegelés.

27 ÉVES SZEGEDI LÁNY, AKI ANGOLT ÉS SPANYOLT OKTAT – HAJRÁ, BELLA!

Az alábbi videóban már érkezik is az első versenyző, a 27 éves szegedi Bernáth Bella, aki angolt és spanyolt tanít. Mint az alábbi reels-ben elmondta, a célja a jelentkezéssel az volt, hogy kilépjen a komfortzónájából, illetve a fogyás és formálódás. Bella edzője Foki Bogi lesz, aki a Szegedi Tudományegyetemen végzett sportszervezőként, azóta pedig többek között az IFBB Magyar Kupa és az Arnold Classic versenyeken is bizonyított.

https://www.tiktok.com/@globalfitnesshungary/video/7383024869786602784

Cikkünk naponta fog frissülni, egészen addig, amíg be nem mutattuk mind a 6 résztvevőt.

FRISSÍTVE: ÉRKEZIK TAMÁS, AKI NEMRÉG 42 (!) KILÓT FOGYOTT LE

Szombat este – miközben Szegedet a vihar ostromolta – a Global Fitness TikTok csatornáján bemutatkozott a második versenyző, Sisák Tamás. A 34 éves szegedi fordító nem semmi évet tudhat maga mögött, mint mesélte, eddig 42 kilót (!) fogyott le, de nincs megállás, a célja, hogy a maradék (kis) felesleg is eltűnjön róla, aztán pedig jöhet az izomépítés.

Íme Tamás bemutatkozó videója:

https://www.tiktok.com/@globalfitnesshungary/video/7383415306535865633

FRISSÍTVE: JÖN A HARMADIK VERSENYZŐ, ANDRÁS, A DEÁK FERENC GIMNÁZIUM VITÉZE

Egy újabb lelkes versenyzővel indítjuk a hetet: Bernát András 19 éves, jelenleg a Deák Ferenc Gimnázium tanulója aki a nővérével, Bernát Bellával nevezett be a Global Fitness féle átalakítóshow-ra. Imád focizni és kondizni, a nővérét, Bellát már bemutattuk, most érkezünk Andris videójával is:

@globalfitnesshungary

19 éves, a Deák Ferenc Gimnáziumban tanul, imád focizni és kondizni + július 1-től a Te szavazatodra is számít a Global Fitness™️ ÁTALAKÍTÓSHOW keretein belül! 🧘🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🎧🏋🏻‍♀️ Íme a harmadik versenyzőnk, Bernáth András! 🏁 ❚█══█❚ globalfitness gym szeged átalakítóshow shapesclale A Global Fitness ÁTALAKÍTÓSHOW támogatói: Fitfoodway.hu Gesoto BioHair Napfény Taxi Tempó BioTechUSA Sun City Szabadidőközpont Porsche Szeged Sundance Szolárium 📺 Médiapartnerünk a Szeged365!

♬ eredeti hang – Global Fitness – Global Fitness

FRISSÍTVE: JÖN ÁGI, AKI EGYSZER MÁR SIKERESEN MEGSZABADULT NAGYOBB SÚLYFELESLEGÉTŐL, MOST ÚJRA BELEVÁG A KIHÍVÁSBA

Bárkai Ági a következő versenyző, aki szívét-lelkét beleadva belevág a nagy kihívásba. Mint Ági elárulta nekünk, nyolc évvel ezelőtt egyszer már sikerült nagyobb súlyfeleslegétől megszabadulnia, ám az évek során, home office-ban végzett adminisztratív munkája mellett visszaszaladtak a kilók. Ágiban nagyon erős az akarat, hogy újra bebizonyítsa, képes visszanyerni régi formáját, hiszen a Global Fitnessben egy olyan támogatói csapat segít ebben számára, hogy úgy érzi, a pozitív eredmény nem kétséges.

@szeged365

Bárkai Ági 36 éves, szegedi lány, aki nyolc évvel ezelőtt már sikeresen megszabadult egy nagyobb súlyfeleslegtől, most újra szeretné visszanyerni régi formáját! Július 1-től a Te szavazataidra is számít a Global Fitness Átalakítóshow keretein belül!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

FRISSÍTVE: ÉRKEZIK BICZÓK BRIGITTA, A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM KÖRNYEZETMÉRNÖK HALLGATÓJA, AZ ÁTALAKÍTÓSHOW ÖTÖDIK VERSENYZŐJE

Jön a Global Fitness Átalakítóshow utolsó előtti versenyzője: Biczók Brigitta molekuláris bionikát végzett az Szegedi Tudományegyetemen, jelenleg pedig környezetmérnök hallgató és önkéntes is a WWF-nél. Brigi sajnálatos módon 2 évvel ezelőtt kórházba került, most pedig a Global Fitnessben szeretné visszanyerni régi formáját!

Már mutatjuk is Brigi bemutatkozó videóját:

@globalfitnesshungary

99 nap, 6 versenyző, 6 edző és egy teljes átalakulás, legyen szó fogyásról vagy izmosodásról: ez a Global Fitness Átalakítóshow! Már érkezik is a következő versenyzőnk: Biczók Brigitta, aki kiborggyártással foglalkozik! 🤯🤖🧪🧬 Na jó, nem, de 24 éves versenyzőnk molekuláris bionikát tanult és eltökélt célja, hogy visszanyerje régi alakját! 🙌✨ Hajrá Brigi, mutassuk meg, mit jelent a GIRLPOWER! 💪🏻⋆。°✩🔥 globalfitness átalakítóshow szeged A Global Fitness Átalakítóshow támogatói: BioHair Napfény, FITFOODWAY, Taxi Tempó, BioTechUSA, Sun City Szabadidőközpont, Porsche Szeged, Szeged365 – szegedi, független, igazi, Sundance Szolárium, Gesoto

♬ eredeti hang – Global Fitness – Global Fitness

FRISSÍTVE: TELJES A VERSENYZŐK NÉVSORA, SZABÓ KRISTÓF AZ ÁTALAKÍTÓSHOW HATODIK VERSENYZŐJE

Kialakult a teljes mezőny, Szabó Kristóf a Global Fitness Átalakítóshow hatodik versenyzője! Kristóf 30 éves, egy kis vitéz boldog édesapja, jogászként dolgozik és azt várja az Átalakítóshow-tól, hogy újra formába lendüljön, ebben pedig Balaska Andi, a Global Fitness személyi edzője fog neki segíteni! Minden mást mondjon Ő, a bemutatkozó videójában!

@globalfitnesshungary

Teljes a csapat: íme a Global Fitness Átalakítóshow hatodik versenyzője és fekete öves apukája, Kristóf❗️💯🔥 Innentől kezdve meg sem állunk szeptember végéig, sőt, hamarosan indul a közönségszavazás is, ahol minden vokssal nyerhetsz majd valami szuper dolgot! 🤩🎊🎁 globalfitness átalakítóshow szeged A Global Fitness Átalakítóshow támogatói: BioHair Napfény, FITFOODWAY, Taxi Tempó, BioTechUSA, Sun City Szabadidőközpont, Porsche Szeged, Szeged365 – szegedi, független, igazi, Sundance Szolárium, Gesoto

♬ eredeti hang – Global Fitness – Global Fitness

TELJES TÁMOGATÁS, TELJESEN INGYEN, 99 NAPON ÁT

Diétás programok jönnek-mennek, de komoly elhatározás, megfelelő edzésmunka, profi segítség és ügyesen megkomponált étrend nélkül ritkán vezetnek hosszú távú sikerhez. A csütörtökön indult Global Fitness ÁTALAKÍTÓSHOW éppen ezért teljesen más, mint a csodaszerekre építő, hirtelen eredményekkel kecsegtető villámdiéták sokasága:

  • a jelentkezők profi személyi edzőt kapnak maguk mellé,
  • személyre szabott program alapján a Global Fitness mindhárom terme – fitness, spinning, aerobic – a rendelkezésükre áll,
  • a Global Fitness és a BioTech USA táplálékkiegészítővel segít nekik,
  • FitFoodWay napi háromszori étkezést biztosít,
  • Sundance Szolárium lebarnítja,
  • a Gesoto edzős ruhával látja el őket,
  • a világújdonság Shapescale testszkenner pedig grammra, milliméterre pontosan megmutatja, hogyan állnak az átalakulással.

A legjobb az egészben, hogy mindezt teljesen díjmentesen kapják a résztvevők, nincs apróbetűs rész, csak profi, de emberközpontú edzésmunka és étkezés. A projekt egyben az ország első gym reality-je is, mivel a versenyzők átalakulását folyamatosan jelentkező videós összefoglalókban lehet majd követni a Szeged365.hu-n és a Global Fitness közösségi média felületein.

HA A FOGYÁS VAGY IZMOSODÁS NEM LENNE ELÉG: AJÁNDÉK-CUNAMI VÁRJA MAJD A NYERTESEKET

Az érdeklődés óriási volt, a Global Fitness Átalakítóshow-ra közel 300 szegedi jelentkezett, közülük véletlen sorsolással választottak ki 3 hölgy és 3 férfi résztvevőt. A 3 hónapos program végén, szeptember 20-án két nyertest fognak hirdetni:

  • az egyik nyertes az alapján dől el, hogy ki változott nagyobbat, százalékosan, a Magyarországon csakis a Global Fitness-ben elérhető SHAPESCALE okosmérleg segítségével eldöntve, 
  • a másik nyertes pedig közönségszavazatok alapján – 2024. július 1-től a Global Fitness weboldalán lehet majd voksolni a résztvevőkre (a voksok állása végig nyilvános lesz).

A SHAPESCALE által eldöntött győztes nyereményei: 

  • 2 személyes all inclusive WELLNESS hétvége Siófokon (CE Plaza Hotel);
  • egy évig díjmentes hajvágás a BioHair Napfény jóvoltából;
  • egész szezonra vonatkozó, 260.000 Ft értékű Sun City Szabadidőközpont strand és WAKEBOARD bérlet a 2025-ös szezonra;
  • egy évig DÍJMENTES Global Fitness bérlet (kondi + aerobic + spinning)
  • autó két hétre, a Porsche Szeged jóvoltából;
  • táplálékkiegészítő-csomag;
  • egyedi emlékérem és oklevél

A legtöbb voksot kapó versenyzőnk nyereményei: 

  • 100.000 Ft értékű Tempó Taxi taxibérlet;
  • egy évig díjmentes hajvágás a BioHair Napfény jóvoltából;
  • egész szezonra vonatkozó, 260.000 Ft értékű Sun City Szabadidőközpont strand és WAKEBOARD bérlet a 2025-ös szezonra;
  • egy évig DÍJMENTES Global Fitness bérlet (kondi + aerobic + spinning)
  • 10 alkalmas SUNDANCE SZOLÁRIUM bérlet
  • táplálékkiegészítő-csomag;
  • egyedi emlékérem és oklevél.

Mint a szervezőktől megtudtuk, amennyiben a két nyertes személye megegyezne, a közönségszavazás díja a második legtöbb voksot kapó versenyzőt illeti meg. 

A Global Fitness Átalakítóshow támogatói: FitfoodWay.hu, Tempó Taxi, BioTechUSA, Sun City Szabadidőközpont, Porsche Szeged, Sundance Szolárium, BioHair Napfény, Gesoto. A program médiapartnere a Szeged365.

Kapcsolódó cikkek

Ezt láttad már?
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb