Sport

Csoboth Kevin, az ex-szegedi játékos megszerezte Magyarország győztes gólját!

A 101. percben szerzett Kevin gólt!!! A lefújás után sírva fakadt Marco Rossi vállán! Győzelem! A Skócia – Magyarország találkozó győztese tehát a magyarok!

Folyamatosan frissítjük a cikkünket. De most a legnagyobb kérdés: mit ér az, hogy az utolsó percek után sikerült megszereznünk a három pontot. A válaszra szerdáig kell várni.

Elsőként Varga Barnabásnak, a Ferencváros és a válogatott támadójának kívánunk jobbulást, aki a találkozó utolsó negyed órájában eszméletlenül terült el a skót kapu előtt. Erről itt írtunk részletesen:

Arról pedig itt írtunk részletesen, ha nyerünk (ami azóta megtörtént), akkor milyen matek alapján juthatnánk tovább az Európa Labdarúgó -bajnokságon:

A találkozón egyébként nagyon biztonságosan játszott a csapat, de nem alakult ki akkora fölény, hogy pontot szerezzünk. Varga Barnabás súlyos eszméletvesztéses drámája után teljes nyíltsisakos mérkőzést láthattunk amiből mi jöttünk ki győztesen.

Varga Barnabás már az ütközésnél elvesztette az eszméletét, erről videót is kaptunk a helyszínről. Itt tudod elolvasni a cikket és megnézni a videót.

A legfontosabb, hogy szerdáig kell várnunk, mert minden csoport harmadik helyezettjét kell nézni, hogy ne legyenek jobbak nálunk. 3 pont és a gólkülönbségek számítanak majd. A többi csoportnál az kell, hogy a papírforma érvényesüljön a találkozókon, akkor folytatjuk a németországi EB-t. Hajrá Magyarország!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb