Sport

„Fuss, Szlobó, fuss” – ma este óriási csata elé néz a magyar válogatott, élet-halál meccset vívunk Skóciával, így üzentek a mieinknek a szegedi szurkolók

Vasárnap este 21 órakor hatalmas csata elé nézünk: Skócia csap össze ugyanis Magyarországgal a 2024-es labdarúgó Európa Bajnokságban. Marco Rossi együttese élet-halál meccset vív Skóciával: mind a magyar, mind a skót válogatottnak muszáj nyernie, ha tovább akar jutni a nyolcaddöntőbe – amennyiben Szoboszlaiék sikerrel zárják a csoportkört, úgy három ponttal reális esélyük nyílik a továbbjutásra, latolgatta az esélyeket az M4Sport a mérkőzést megelőzően. 

ARRA KÉRTÜNK TITEKET, ÜZENJETEK A MAGYAR VÁLOGATOTTNAK A NAGY CSATA ELŐTT

Egy biztos, élet-halál meccs következik a magyar labdarúgó-válogatott számára Skócia ellen. Mint a Magyar Nemzet írta, a ma esti stuttgarti csata forgatókönyve Marco Rossi csapatának szemszögéből pofonegyszerű: a győzelemmel él a remény a nyolcaddöntőbe jutásra, minden más eredménnyel véget ér az Eb a mieinknek. Így aztán igazán ráfér a szurkolók buzdítása a magyar válogatottra, ezért arra kértünk titeket Facebook oldalunkon, hogy üzenjetek a meccs előtt számukra, illetve tippeljétek meg, szerintetek nyerhetünk-e ezen a mérkőzésen.

SOKAN BIZAKODÓAN TEKINTENEK A MAI MECCSRE

Kérdésünkre igen sokféle válasz érkezett. Sok szegedi szurkoló szavaiból áradt a lelkesedés és bizakodás:

  • „Ez nem lehet kérdés, nyerni kell!!! HAJRÁ MAGYAROK!

Vannak, akik óvatosabb optimizmussal néznek a mérkőzés elé:

  • „Jó lenne nyerni!”

Voltak, akik személyes biztatásokkal buzdították a magyar válogatottat:

  • „Fuss, Szlobó, fuss…..”

NEM MINDEN SZURKOLÓ VOLT ENNYIRE POZITÍV

Sajnos nem a terv szerint alakult a kezdés a magyar válogatott számára, ugyanis Svájc ellen 3–1-es, Németország ellen pedig 2–0-s vereséget szenvedett Marco Rossi csapata, amivel Lengyelország mellett a magyar válogatott az egyetlen, amely még nem szerzett pontot az Eb-n, vette sorra a HVG. Így érthető okokból némely szurkolóban felmerült némi kétely, hogy ma este sikerül -e csodát tennie a pályán a magyar válogatottnak, s legyőzni Skóciát a továbbjutás reményében.

Több kritikus hang a magyar csapat technikájában látja a hibát, vagy abban, hogy nem megfelelően kezelik a labdát, de néhány ironikus válasz is elhangzott:

  • „Hogyne nyernénk hisz bajnok csapatunk van…anno az andorrai buszsofőrök és pékek sem tudtak megverni bennünket”

RIA RIA HUNGÁRIA! HAJRÁ MAGYAROK!

Egy biztos, legyenek reménykedőek, bizakodóak, vagy éppen üssenek meg pesszimistább hangot a szurkolók, mindenkit nagy várakozással tölt el a ma esti mérkőzés, hiszen nem vitás, valamennyien nagyon szeretnénk látni a magyar válogatott győzelmét. A tét hatalmas, így most van igazán szükség minden szurkoló támogatására: ria ria Hungária! Zúgjon a hajrá magyarok teli torokból, most mutassuk meg, hogy mennyit jelent, ha egyszerre dobban valamennyi piros-fehér-zöld szív!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb