Sport

Több csont is eltört Varga Barnabás arcában, agyrázkódást is szenvedett

A magyar válogatott Skócia elleni, katartikus győzelme után minden játékos megemlítette, hogy a diadalt Varga Barnabásnak ajánlják, aki a skót kapussal, Angus Gunn-nal ütközve elvesztette az eszméletét, és az ijesztő jelenet után hosszú percekig ápolták, majd hordágyon vitték le.

A társak azt mondták, szeretnék, ha az NB I gólkirálya minél előbb ismét köztük lenne, de erre még várniuk kell. Az MLSZ azt írta, hogy Varga Barnabás arcában több csont is eltört a mérkőzésen történt ütközés során továbbá agyrázkódást is szenvedett. Egy stuttgarti kórházban ápolják.

RENDKÍVÜL LASSÚAK VOLTAK AZ ORVOSOK

„Zavaros helyzet volt az ütközés, a videobíró vizsgálta az esetet. Úgy tűnt, nincs eszméleténél, nagyon aggódtunk érte, mert az orvosok rendkívül lassan indultak a pályára, mintha nem lettek volna tisztában a sérülés veszélyével és súlyosságával. Most már rendben van, ez a legfontosabb. Valószínűleg órákon belül megműtik, a torna hátralévő részében már nem számíthatunk rá” – nyilatkozta a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a meccset követő sajtótájékoztatón a 24.hu szerint.

A megrendítő pillanatokat olvasónk videóra is felvette, mutatjuk:

A skótok elleni győzelem után a játékosok Varga 19-es mezével és szülőfalujára utaló Szentpéterfa feliratú sállal ünnepeltek a magyar szurkolók előtt.

Azt egyelőre nem tudni, hogy folytathatja-e a magyar válogatott, ehhez az kell, hogy legalább két csoportharmadik rosszabb legyen az összevetésben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb