Sport

Itt az első fotó Varga Barnabásról! Marco Rossiék meglátogatták a stuttgarti kórházban

Örömteli hírt és fotót osztott meg a Magyar Labdarúgó Szövetség közösségi oldala: Marco Rossi vezetésével a szakmai stáb néhány tagja, valamint a játékosok képviseletében Botka Endre meglátogatta a stuttgarti kórházban fekvő Varga Barnabást.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) keddi tájékoztatása szerint a látogatók a Ferencváros játékosának tolmácsolták az egész csapat jókívánságait – írja a 24.hu. A közzétett fotón Varga Barnabás már mosolygott is. 

PERCEKIG FEKÜDT A FÖLDÖN

A Ferencváros csatára percekig feküdt a földön egy ütközés után, óriási volt a rémület a pályán és a nézők között is. Azóta kiderült, hogy Varga arcában több csont is eltört, egy lepellel körbe kerítve hordágyon hagyta el a gyepet, a stadionból pedig az egyik helyi kórházba szállították. Ott hétfőn többszörös csonttörés miatt arcműtéten esett át és az MLSZ tájékoztatása szerint várhatóan szerdán engedhetik ki.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb