Mindenmás

Meghalt a kétezres évek egyik legnagyobb slágerét adó zenekar énekese

49 éves korában meghalt Shifty Shellshock, az 1995-ben alapított Los Angeles-i rapcore zenekar, a Crazy Town énekese. A Seth Brooks Binzerként anyakönyvezett énekesre az otthonában találtak rá. Az orvosszakértő szerint Binzer június 24-én halt meg – írja a Newsweek.

Binzer társalapítója volt a Crazy Townnak, mellette pedig szólókarrierrel is próbálkozott. A Crazy Town a magyar közönségnek is ismerős lehet, legnépszerűbb számuk, a Butterfly a kétezres évek egyik nagy slágere volt. Shellshock az ezredfordulón szólókarrierbe is kezdett, sőt, a brit producerrel, Paul Oakenfolddal 2002-ben összehozta a Starry Eyed Surprise-t.

KÁBÍTÓSZER-FÜGGŐSÉGGEL KÜZDÖTT

Az énekesről régóta lehetett tudni, hogy kábítószer-függőséggel küzd, a szerekkel folytatott harcát pedig több, celebekkel megtömött realityműsorban, a Celebrity Rehab két évadában, illetve a Sober House-ban a világ előtt is felvállalta. 2012-ben testi sértés és kokainbirtoklás miatt három évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott, a törvénnyel való összetűzései pedig ebben nem merültek ki, 2001-ben a Rolling Stones magazinnak ugyanis arról beszélt, hogy bolti lopásért is fülöncsípték már, sőt, egy időben drogot árult – írja a 24.hu.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb