Mindenmás

Eltűnt egy férfi Forráskút környékén! Petrács Alex, szegedi drónfelderítő és a D.O.R.T. Speciális Mentők csapata is nagy erőkkel keresi

Egy 53 éves eltűnt férfit keres nagy erőkkel a D.O.R.T. Speciális Mentők csapata, valamint Petrács Alex, szegedi drónfelderítő pilóta. A kutatás Forráskút környékén zajlik, hiszen innen tűnt el még múlt csütörtökön a kisteleki születésű Zádori János, akit jelenleg is kutatnak.

Amikor megláttuk, hogy nagy keresésben van a szegediek által is jól ismert Petrács Alex, – aki elképesztő drónvideóival szokott elkápráztatni bennünket -, akkor rögtön felkerestük. Mint megtudtuk, jelenleg egy eltűnt férfit keres a D.O.R.T. Speciális Mentők csapata, méghozzá Forráskút környékén.

ERDŐS TERÜLETEN ZAJLIK A KUTATÁS

Alex annyit árult el szerkesztőségünknek, hogy a férfi még június 20-án, azaz múlt csütörtökön tűnt el Forráskútról. A rendőrség kezdte meg a keresést, akik kutyás egységet is bevetettek, ám a törekvés eddig még nem vezetett sikerre. Jelenleg a D.O.R.T. Speciális Mentők csapata kutatja a férfit, Petrács Alex drónnal pásztázza a környéket. Azt is elárulta, hogy ma és holnap még biztosan keresni fogják az eltűnt férfit, akiért igencsak aggódhatunk, hiszen zavart állapotban lehet, magától nem biztos, hogy hazatalál. Sőt, azt se feledjük, hogy szombaton pusztító vihar csapott le a vármegyénkre, így az is lehet, hogy behúzódott valahova. Az Alextől kapott információk szerint jelenleg a férfi lakóhelye környékén zajlik a kutatás, viszont ez egy erdős terület is, ami igencsak megnehezíti a keresést.

Az eltűnt férfival kapcsolatban egyébként a rendőrség is adott ki körözést. Zádori János Kisteleken született,

  • 166-170 cm magas,
  • vékony testalkatú,
  • fekete hajú,
  • és bajszos.

Eltűnésekor kék hosszú ujjú pólót, és kék tréningnadrágot viselt.

Őszintén reméljük, hogy épségben előkerül a férfi! A kutatóknak pedig kitartást kívánunk, és hatalmas köszönet jár nekik!

Aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Hogy mit csinál a D.O.R.T. Speciális Mentők csapata? Az alábbi cikkünkben mutatjuk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb