MindenmásVideo365

Utánajártunk, hogy a szegedi Első Beton Kft. legújabb projektje miben hoz újdonságot

Az Első Beton Kft. bemutatja legújabb projektjét, melyben előregyártott vasbeton támfal elemekkel építenek támfalas tárolókat. Az 1,00-4,20 m közötti magasságú elemek ipari és mezőgazdasági területeken egyaránt alkalmazhatók. Rövid határidő, rugalmas kivitelezés és hatalmas kapacitás – tudd meg, hogyan válhat ez a megoldás Szeged új büszkeségévé!

Most hallottuk, hogy a cég előregyártott vasbeton támfal elemekkel épít támfalas tárolókat, amelyek 1,00-4,20 m közötti magasságban állíthatók be, és rendkívül rugalmasan alkalmazhatók mind ipari, mind mezőgazdasági területeken. Ezek a támfalak nemcsak esztétikusak, de praktikusak is: rövid határidővel kivitelezhetők, és a meglévő épületszerkezetekbe is könnyedén beilleszthetők.

Az ipari alkalmazások között találjuk a transzportbeton üzemek adalékanyag tároló tereit, az üzemanyag töltőállomások tartály alapjainak oldalhatárolását, valamint zárt rendszerű szennyvíztározók és acél tetőszerkezetes ipari csarnokok létesítését. Ezek a támfal elemek továbbá kiválóak árkok és földkitermelések megtámasztására, valamint utak és egyéb műtárgyak számára készült földfeltöltésekhez. Az ömlesztett anyagok biztonságos tárolására is ideális megoldást nyújtanak.

Azt is megtudtuk, hogy mezőgazdasági területen is széleskörűen használhatók ezek az előregyártott támfal elemek. Ideálisak nyitott szemestakarmány tárolókhoz, zárt gabonatárolókhoz és térszín alatti tárolókhoz egyaránt. Az Első Beton Kft. megoldásai garantálják a biztonságot és a hatékonyságot, így biztosítva a termények és anyagok optimális tárolását.

Korábban már megcsodáltuk az Első Beton munkáját, amikor a Bubó ház alapjainak betonozásánál jártunk. Ezt a gigászi építkezést itt tekinthetitek meg: 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb