MindenmásVideo365

Gigászi építkezés Újszegeden: a Bubó ház alapjait öntik! Hát persze, hogy meglestük az Első Beton kollégáit munka közben!

Az Első Beton Kft. újabb lenyűgöző projektbe kezdett Újszegeden: a Reál Hungary Zrt. megrendelésére épülő Bubó ház alapozási munkálatai zajlanak. Papp Norbert, a beton üzletágvezető elárulta, hogyan terítenek szét több mint 100 mixerautónyi betont mindössze 2 nap alatt. Nézd meg a videónkat, hogy megtudd a részleteket!

Papp Norbert, az Első Beton Kft. beton üzletágvezetője részletesen beszámolt a cég logisztikai megoldásairól és az építkezés kihívásairól. „A Bubó ház alapjainak betonozása során több mint 100 mixerautónyi betont terítünk szét, mindössze két nap alatt” – árulta el Norbert. A helyszínen megfigyelhettük, hogyan működik az Első Beton Kft. csapata, és milyen módszerekkel biztosítják a hatékonyságot és a minőséget.

A gyors és precíz munkavégzés mögött az Első Beton Kft. fejlett logisztikai rendszere és tapasztalt szakemberei állnak. Az építkezés első szakasza látványos eredményeket hozott, és izgatottan várjuk, hogy a további munkálatok hogyan haladnak majd. A Szeged365 Family számára külön öröm, hogy egy ilyen jelentős projektben részt vevő cég munkáját követhetjük nyomon.

Az építkezés előrehaladtával további részletekkel jelentkezünk majd a helyszínről. Érdemes figyelni a Szeged365 oldalát, hiszen ahogy a Bubó ház emelkedik, mi is újabb és újabb információkkal szolgálunk majd nektek. Tudtad, hogy a modern betontechnológia már az ókori rómaiak idejében is létezett? Az akkor használt betontól a mai fejlett technológiáig hosszú út vezetett, de az alapelv változatlan maradt: erős és tartós szerkezetek létrehozása.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb