GasztroVideo365

Hétfőtől új fejezet a szegedi ebédek világában: Déli Ajánlat a Napfény Műteremben! Mi már meg is kóstoltuk! (videó)

Képzeljétek el, nekünk a héten jelezték, hogy július 1-től a Napfény Műterem új Déli Ajánlattal vár minden hétköznap 11:30 és 16:00 között! Természetesen nem bírtunk magunkkal, és azonnal leszerveztük, hogy mi meg is tudjuk kóstolni, legalább az egyik gasztro finomságot…

Hétfőtől kötelező, hogy megkóstold a különleges menüt, amelyben nagymama kedvenc burgonyafőzeléke és Bodrogi Gyula bácsi kedvenc csirkeszárnyai is helyet kaptak. A Napfény Műterem elárulta nekünk: régóta készülnek erre a nagy dobásra, hiszen közösségük kérésére készültek fel, hogy minden nap tökéletes élményt nyújtsanak Szeged szívében!

Az új menüben tehát mindenki találhat kedvére való fogást, legyen szó a nagymama kedvenc burgonyafőzelékéről vagy éppen Bodrogi Gyula bácsi kedvenc csirkeszárnyairól. Zoli bácsi, a kiváló séf elárulta a Szeged365-nek, hogy nagymamájának titkos receptje alapján készíti el a burgonyafőzeléket, mellé pedig ízletes csibefasírt kerül. Bodrogi Gyula bácsi pedig egyszer azt mondta: “Olyan csirkeszárnyat ettem, amilyet csak nagyon ritkán, nagyon ritka helyen lehet!” – ez az emlék inspirálta a menü összeállítását.


Ami fontos: ha 10:00 órától odacsörögsz, akkor 11:30-tól már viheted is a finom ebédet, ha pedig Szeged gyönyörű belvárosában, a történelmi, elképesztően hangulatos belső teraszon szeretnéd elfogyasztani a haverokkal, kollégákkal, barátnőkkel: na akkor ennek sincs akadálya, akár helyben is lehet ebédelni. Na, de akkor jöjjön a teszt: megkóstoltuk az egyik fogást, mutatjuk melyiket!

Elérhetőségek: +36 30 952 6500 vagy [email protected].

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb