Kikapcs

Nem hiszed el, kik lépnek fel a Sándorfalvi Városnapokon: az R-GO-n, az Animal Cannibals-en túl a gyerekek is sztárfellépőt kapnak!

Őszintén írjuk, ez kihagyhatatlan lesz! Idén július 5-én és 6-án újra itt a Sándorfalvi Városnapok, amely Szeged környékének legnagyobb nyári eseménye. Bennünket kiemelten a szombati program érdekel, ennek jártunk utána. Ezen a napon a Kastélykertben, gyönyörű környezetben robban be a fesztivál, ahol giga fellépők és izgalmas programok várnak rád. A belépés ingyenes, így ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, az egész családnak elképesztően jó buli.

Szombaton már délutántól fantasztikus programokkal várunk mindenkit. Kezdjük az állatasszisztált élményfoglalkozással, ahol terápiás kutyák segítenek a kikapcsolódásban és az élmények megélésében. A piactéren eközben Kátai János Íz-öröksége pörköltfőző verseny zajlik majd, amelyen a környék legjobb szakácsai mérik össze tudásukat. A délután folyamán különleges lufishow és gyermekkoncert is várja a családokat, majd pedig díjátadó következik.

Az est fénypontjai a zenei programok lesznek. A Klisé zenekar koncertjét követően az Animal Cannibals lép színpadra, akik fergeteges hangulatot varázsolnak majd. Az est fő attrakciója pedig nem más, mint Szikora Róbert és az R-GO koncertje, amely garantáltan megmozgat mindenkit. Az este zárásaként pedig Dj MolnárBé és Dj Vader Retro Partyja gondoskodik arról, hogy a buli kifulladásig tartson. A Szeged365 Family számára kihagyhatatlan esemény!

Tudtad, hogy az Animal Cannibals több mint 30 éve szórakoztatja a közönséget? A zenekar 1989-ben alakult és azóta is meghatározó szereplője a magyar hip-hop színtérnek. Ha minden igaz, akkor a Szeged365 ott lesz a bulin, és akkor viszont jelentkezünk élőben Szikora Róberttel vagy éppen Qka MC-vel. Sőt a gyerekek sem maradnak sztárfellépő nélkül: Kovácsovics Fruzsina jön Sándorfalvára! Fruzsi 2020-ban megjelent Írország és Olvasváros című második gyereklemezét a szakmai zsűri Az Év Hazai Gyermek Albumának választotta és Fonogram-díjjal jutalmazta!

A Rádió 1 szegedi műsorvezetők Molnár Balázs is biztosan ott lesz, sőt személyesen kéri a szegedieket: jöjjenek ezen a napon Sándorfalvára, mert garantáltan jól fogja magát érezni mindenki!

RÉSZLETEK PROGRAMOK:

JÚLIUS 5. – PÉNTEK – Szabadság tér:
17:00 – Ünnepi Testületi Ülés  

JÚLIUS 6. – SZOMBAT – Kastélykert:
15:00 – Állatasszisztált élményfoglalkozás terápiás kutyával 
15:00-19:00 – Kátai János Íz-öröksége – Pörköltfőző verseny a piactéren 
15:30 – Lufishow a színpadon 
16:15 – Kovácsovics Fruzsina 
17:00 – Díjátadó 
18:30 – Klisé zenekar 
19:30 – Animal Cannibals 
20:30 – Dj MolnárBé 
21:00 – Szikora Róbert és az R-GO koncert 
23:00 – Buli kifulladásig – Dj Vader Retro Party 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb