SportVideo365

Global Fitness Átalakítóshow: megvolt az első mérlegelés a vadonatúj ShapeScale-lel, startol a 99 napnyi kő kemény munka a versenyzők számára

Megindult Szeged és az ország első gymreality-je, amelyről – ígéretünk szerint – folyamatosan beszámolunk majd itt a Szeged365-ön és a Global Fitness közösségi média felületein. A hat lelkes, átváltozni akaró szegedit és a vérprofi személyi edzőiket már korábban bemutattuk, de a megmérettetés most egy újabb fontos pontjához érkezett: megvolt az első mérlegelés a Global Fitness világújdonságának számító testszkennerével, a ShapeScale-el.

Elstartolt az őrület a Global Fitnessben, pár nappal ezelőtt a Makkosházi körúton található fitness-komplexum belső részében találkoztunk azzal a hat szegedivel, akik úgy döntöttek, a Global Fitness Átalakítóshow segítségével szeretnének ismét formába lendülni. Nem csak velük, hanem Neu Lászlóval is beszélgettünk, aki az egyenesen San Diego-ból hazahozott, vadonatúj testszkennerrel a kezében jelent meg, mi pedig elcsíptük egy-két szóra, amíg beüzemelte azt a kis szerkezetet, aminek nagyjából 2 percre van szüksége ahhoz, hogy felmérje az emberi test állapotát. Neu László hozzátette, a ShapeScale az emberi körméreteket mutatja meg elképesztően pontosan és egy fotórealisztikus, 3D-s képen szemlélteti a versenyzők állapotát.

3 HÓNAPNYI KŐ KEMÉNY MUNKA, 6 VERSENYZŐ, KÉT NYEREMÉNYCSOMAG

A Global Fitness szakmai vezetőjétől azt is megtudtuk, hogy a mostani, vagyis a legelső mérlegelés azért is kiemelten fontos, mert ehhez viszonyítják majd a végeredményt, vagyis, hogy százalékosan mennyit változott egy-egy versenyző a mostani állapotához képest, ez alapján dől majd el az, hogy ki lesz az egyik nyertes. A mérlegelést havonta megismétlik majd, hogy nyomon követhessék az átalakulást a versenyzők is. Ezzel párhuzamosan hamarosan a Global Fitness weboldalán egy közönségszavazás is indul, ahol a legtöbb szavazatot bezsebelő versenyző lesz a másik győztese a Global Fitness Átalakítóshow-nak. A nyereményeket is bemutattuk már egy korábbi Szeged365 cikkben, ezt IDE KATTINTVA éred el, most pedig jöjjenek a mérlegelés legizgalmasabb pillanatai, videós formában, Magyar Andor kollégánk jóvoltából:

@szeged365

Global Fitness ÁTALAKÍTÓSHOW: megvolt az első mérlegelés a vadonatúj ShapeScale-lel, startola 99 napnyi kő kemény munka a versenyzők számára! 😎 🏋️ 🔥 🏆 🔋

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

A Global Fitness Átalakítóshow támogatói: FitfoodWay.huTempó Taxi, BioTechUSASun City SzabadidőközpontPorsche SzegedSundance SzoláriumBioHair NapfényGesoto. A program médiapartnere a Szeged365.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb