Szegedi ArcokVideo365

A nap, amikor minden a rózsákról szólt Szegeden: így tarolta le a várost, majd a Szőregi Rózsaünnepet is Mesi óriáskamionja

Totális lesz az őrület szombaton Mesi Virágoskertjében – ígérte korábban Deák Mesi, a Makkosházi körúton található virágos szentély alapítója. Mesiék egy igazán nagyszabású programmal készültek a hétvégi Szőregi Rózsaünnepre, a Bujdigép által biztosított monstrum mellett egy másik kamiont is felvirágoztak, a platóját megtöltötték közismert szegedi lemezlovasokkal és óriási mosollyal az arcukon szelték át a várost, meg sem állva egészen a Szőregig, ahol a Rózsaünnep menetébe is becsatlakoztak a nem mindennapi konvojukkal.

A kamiondíszítésre valamikor péntek este került sor, amikor ezernyi fehér rózsával lepték be a két óriási járgányt a Makkosházi körúton. Szombaton innen indult a menet a városközpont felé, majd Szőregre, meg-meg állva több helyen is, ahol Mesi lánykái, vagyis a Mesi Virágoskertjének munkatársai még vásárlási utalványokat is osztogattak a virágkedvelő szegediek legnagyobb örömére. A következő állomás már Szőreg volt, ahol a Rózsaünnep menetébe is becsatlakoztak Mesiék, közben a fedélzetek szólt a zene és minden sarkon mosolyogva fogadták a rendesen felturbózott kamiont. Vannak olyan dolgok, amiket szövegesen nehéz visszaadni, de szerencsére Magyar Andor és Galyas Richárd kollégánk lencsevégre kapta a nap legkirályabb pillanatait, sőt, egy ütős aftermovie-t is összedobtak belőle, íme:

  • Mesi Virágoskertje
  • Szeged, Makkosházi körút 11.
  • Telefon: +36 (30) 149 3225
  • Nyitva: 08:00-18:00

Operatőrök: Magyar Andor és Galyas Richárd

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb