Sport

Dél-koreai sajtóhírek szerint távozik Ádám Martin az Ulsan Hyundai csapatától, a menedzsere azonban cáfol

Dél-koreai sajtóhírek szerint távozik Ádám Martin az Ulsan Hyundai csapatától, a menedzsere azonban cáfol. Ádám két év alatt két bajnoki címet szerzett csapatával, melyhez egy brazil csatár érkezik a helyére.

Egybehangzó dél-koreai sajtóhírek szerint a labdarúgó Európa-bajnokságtól a csoportkör után búcsúzó magyar válogatott támadója Ádám Martin közös megegyezéssel szerződést bontott eddigi klubjával az Ulsan Hyundai együttesével. A klub hivatalosan még nem jelentette be a távozását, de azt nyilatkozták, valószínűleg szerződést bontanak, de ez még nem végleges – írja az M4 Sport.

GÓLKIRÁLYKÉNT SZERZŐDÖTT DÉL-KOREÁBA

A lap megjegyzi, hogy az Európa-bajnokság mindhárom találkozóján pályára lépő forráskúti támadó 2022-ben magyar gólkirályként szerződött a Pakstól Dél-Koreába. Az Ulszan játékosaként két bajnokságot nyert és az ázsiai BL-ben az elődöntőig jutott. Az Eb-n a skótok ellen hatalmasat mentő, de mémként is befutott magyar csatárhelyére a brazil Yago Cariellót szerződtette az Ulszan. A közmédia megkeresésére azonban a játékos menedzsere egyelőre cáfolta a hírt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb