Sport

Hat játékos megy, egy jön: utánpótlás-válogatott támadó középpályást igazolt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Utánpótlás-válogatott támadó középpályást igazolt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. Második nyári igazolásunk, Mohos Barnabás Szombathelyről érkezett – tudtuk meg a szegedi klubtól, akik azt is elárulták, hogy ezzel egyidőben hat játékosuk szerzőse is lejárt, akik távoztak Szegedről.

Mohos Barnabás 2005. szeptember 3-án született Tapolcán. A ballábas támadó középpályás a szombathelyi Illés Akadémián nevelkedett. 18 évesen debütált a Szombathelyi Haladás NB II-es csapatában, amely színeiben összesen 28 másodosztályú mérkőzésen lépett pályára és egy gólt szerzett. Tehetségére felfigyeltek a korosztályos válogatottnál is. Az U19-es nemzeti együttes színeiben három Eb-selejtező mérkőzésen kétszer volt eredményes és egy asszisztot jegyzett.

IZGATOTTAN VÁRJA A KÖZÖS MUNKÁT

„Nagyon izgatottan várom a közös munkát. Szeretnék a lehető legjobb teljesítménnyel hozzájárulni ahhoz, hogy kiharcoljuk a feljutást. A középpályán érzem a leghatékonyabbnak magam, de a támadószekcióban is bárhol bevethető vagyok” – nyilatkozta Mohos Barnabás.

HATAN TÁVOZNAK

A Szeged-Csanád GA oldalán az új játékos bejelentésével egyidőben azt is kiemelték, hogy szintén az átigazolásokkal kapcsolatos hír, hogy június 30-án hat kölcsönjátékosuk szerződése lejárt. Távozott a csapattól Doncsecz Levente, Földi Dominik, Klausz Milán, Nagy Richárd, Nyári Patrik és Zuigéber Ákos is.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb