Mindenmás

Még mindig nem találják azt a Csongrád-Csanád vármegyében eltűnt férfit, akit a D.O.R.T. Speciális Mentők csapata is keresett

Eltűnt egy férfi Forráskút környékén – írtuk meg a múlt héten, amikor kiderült, hogy Petrács Alex, szegedi drónfelderítő és a D.O.R.T. Speciális Mentők csapata is nagy erőkkel keresi. Nagyon úgy fest azonban, hogy eddig nem jártak sikerrel, ugyanis a rendőrség ma azt közölte, hogy még mindig nem tudni, hogy az illető hol lehet.

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 53 éves férfi megtalálásában – írta a rendőrség keddi felhívásában, ahol hozzátették, hogy a bejelentés szerint az 53 éves férfi 2024. június 20-án, a reggeli órákban forráskúti lakcíméről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Kiemelték, hogy Zádori János

  • kb. 170 cm magas,
  • vékony testalkatú,
  • barna szemű,
  • göndör haja szintén barna,
  • bajuszt visel.

Legutóbb vieselt ruházata szürke melegítőnadrág, kék hosszú ujjú póló és fekete cipő.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb