Mindenmás

Úgy felidegesítette magát a futár, hogy megütött egy másik sofőrt Szegeden, vádat emeltek ellene

Vádat emeltek Szegeden egy ételfutárral szemben, mert idén tavasszal Szegeden egy közlekedési szituációban úgy felidegesítette magát, hogy megütött egy másik sofőrt – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség.

Az eset még áprilisban történt, egy kereszteződésnél. A futár nem tudott elhaladni autójával, mivel a bántalmazott sofőr ott leállított kocsijában, nyitott ajtó mellett a vezetőülésen telefonált. A Rádió 88 azt írja, hogy amikor a futár kiszólt neki, hogy nem lehet tőle elférni, a sofőr csak a kezével jelezte, hogy szerinte el tud menni, és szólt is, hogy „haladjon csak tovább”.

KISZÁLLÍTOTTA AZ ÉTELT, MAJD MEGÜTÖTTE A SOFŐRT

A vádlott ezek után sikeresen tovább manőverezett, de miután kiszállította az ételt, visszafordult, majd összevitázott a telefonáló sofőrrel, és az autóból kiszálló férfit két alkalommal, ököllel, az arcán megütötte. Ezután a vádlott visszaült a járművébe, és elhajtott. A járási ügyészség a vádlottat garázdasággal és könnyű testi sértéssel vádolja. A terhelt bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb