KikapcsVideo365

Kihagyhatatlan ingyenes buli Szeged mellett: jön az R-Go, az Animal Cannibals… A teljes programról a Rádió 1 műsorvezetőjét, Molnár Balázst kérdeztük (videó)

Belegondoltál már abba, hogy Szegeden nem lesz fesztivál hosszú heteken keresztül? Na, de mi most találtunk egy gigantikus bulit Szeged mellett: ez a Sándorfalvi Városnapok! Izgalmas programok, gigantikus koncertek, evés, ivás és a gyönyörű Kastély-kert. 

Na ez a buli ahová a Szeged365 is kimegy: élőben már délután bejelentkezünk, hiszen Kovácsovics Fruzsina a gyerekek nagy kedvence izgalmas koncertet ad. Közben amiért a gyermekeink megőrülnek: az arcfestés, a lufthajtogatás sem maradhat ki, de bevalljuk őszintén, bennünket külön felcsigáz az esti koncertsorozat: a Sándorfalvi Városnapok giga sztárja egyértelműen Szikora Robi a gidákkal lesz, azaz jön az R-GO! 

Molnár Balázs, a Rádió 1 műsorvezetője is ott lesz, és házigazdaként meg is kérdeztük mire számíthatnak a szegediek, ha kilátogatnak most szombaton Sándorfalvára. Az exkluzív programajánlót itt nézd meg:

Készülj, mert szombaton robban be a fesztivál a Kastélykertben. Mi már kukucskálunk a Pörköltfőző versenyre is, és természetesen élőben mutatjuk a Lufi-showt! Te se maradj le semelyik programról július 6-án, itt van részletesen minden: 

15:00 – Állatasszisztált élményfoglalkozás terápiás kutyával 

 15:00-19:00 – Kátai János Íz-öröksége – Pörköltfőző verseny 

15:30 – Lufishow a színpadon 

16:15 – Kovácsovics Fruzsina élő koncert 

17:00 – Díjátadó ceremónia 

18:30 – Klisé zenekar koncert 

19:30 – Animal Cannibals fellépés 

20:30 – Dj MolnárBé mixei 

21:00 – Szikora Róbert és az R-GO élő show 

23:00 – Dj Vader Retro Party kifulladásig

Az eseményről Gajdosné Pataki Zsuzsannával, Sándorfalva polgármesterével is beszélgettünk pár napja, aki elmondta a Szeged365-nek: “Ez a mi legnagyobb ünnepünk, a mi születésnapunk”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb