Mindenmás

Motorosbaleset történt a Fonógyári úton, teljes útlezárás van a helyszínen (frissítve)

Szerdán délután 2 óra előtt nem sokkal egy motoros és egy autós ütközött össze a Fonógyári úton, a temető magasságában – tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

A helyszínen jelenleg teljes útlezárás van. Információink szerint az autós nem adta meg az elsőbbséget a motorosnak, ebből adódott a baleset.

VILLAMOSPÓTLÓK JÁRNAK

Az SZKT is adott ki közleményt, mint írják, a baleset miatt a Fonógyári út vá. – Vadaspark között villamospótló autóbuszok közlekednek. A Vadasparknál visszafordítják a villamosforgalmat. Előreláthatólag 5-15 perces vonali késések várhatóak a 3F-es villamos vonalán.

Botond olvasónktól fotókat is kaptunk a helyszínről, köszönjük szépen! Vigyázzatok magatokra!

A helyszínen kint vannak a tűzoltók is. A katasztrófavédelem azt írja, hogy a város tűzoltói végzik a műszaki mentést a balesetnél, amely a villamosforgalmat is akadályozza. A raj áramtalanította a személyautót. A helyszínen vannak a mentők is.

FRISSÍTVE: MEGSZŰNT A FORGALOMKORLÁTOZÁS

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy szerdán délután háromnegyed 4 körül megszűnt a teljes útlezárás a baleset helyszínén, a Fonógyári úton.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb