Sport

Szeged a világ közepe: hétszeres török bajnok csapat edzőtáborozik a Szent Gellért Fórumban

A hétszeres török bajnok Trabzonspor a Szent Gellért Fórum, valamint a Gerardus Hotel minden igényt kielégítő szolgáltatásait élvezve Szegeden készül a következő idényre – írja a Szeged-Csanád Grosics Akadémia.

Kiemelték, hogy az 1967-es alapítású Trabzonspor az egyik legsikeresebb futball klub Törökországban. A hétszeres török bajnok és kilencszeres kupagyőztes trabzoni labdarúgócsapat jelenlegi értékét 94 millió euróra becsüli a mértékadó Transfermarkt.com.

THOMAS MEUNIER ÉS MAHMOUD TREZEGUET IS SZEGEDEN VAN

A keretet olyan játékosok alkotják, mint például a világbajnoki bronzérmes belga Thomas Meunier, a 75-szörös egyiptomi válogatott Mahmoud Trezeguet, vagy éppen a korábban Újpesten szereplő, onnan a La Ligába szerződő észak-macedón Enis Bardhi. A klub azt is bejelentette, hogy az edzőtábor során NB II-es szegedi csapat felkészülési mérkőzést játszik a Trabzonspor együttesével.

Hajrá, Szeged!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb