GasztroVideo365

Megkóstoltuk a Napfény Műterem házi zöldséges brassóiját: sokkal finomabb, mint gondoltuk! (videó)

A Napfény Műterem új Déli Ajánlatai közül, a házi zöldséges brassói, egy igazi ínyencség! Nézd meg a videót, ahol megmutatjuk, hogyan készül ez az ízletes étel, és a végén Kiss Balázs kollégánk meg is kóstolja. Csirkemell, fejes káposzta, lila káposzta, répa, steak burgonya és fokhagymás ciabatta – mindez egy tálban! Hidd el ezt komolyan meg kell kóstolnod!

A Napfény Műterem legújabb Déli Ajánlata, a házi zöldséges brassói, már ránézésre is étvágygerjesztő, de mi meg is kóstoltuk, és elárulhatjuk: sokkal finomabb, mint ahogy elsőre gondoltuk volna. Ez a különleges fogás csirkemellből, fejes káposztából, lila káposztából, répából, steak burgonyából és fokhagymás ciabattából áll össze egy tökéletes harmóniában. A videónkban bemutatjuk, hogyan készül ez a finomság, és Kiss Balázs kollégánk is megízleli a végeredményt.

Nem ez az első alkalom, hogy a Napfény Műterem valami különlegessel örvendezteti meg a szegedieket. Korábban már megkóstoltuk Bodrogi Gyula bácsi kedvenc csirkeszárnyait is, amelyek szintén remekül sikerültek. Erről az ízletes élményről korábbi cikkünkben olvashattok.

De miért is hívják brassóinak a brassóit? Az étel nevét egy brassói vasutasnak köszönheti, aki az 1950-es években alkotta meg ezt a receptet. A brassói eredetileg sertéshúsból készült, de azóta számos változata létezik. Szerintünk a Napfény Műteremben készül az egyik legkülönlegesebb, hiszen a zöldségek és a csirkemell kombinációja egyedülállóvá teszi ezt a fogást.

A Napfény Műterem mindig is híres volt arról, hogy ötvözi a hagyományos ízeket a modern konyhaművészettel. A házi zöldséges brassói is ezt az elvet követi, és tökéletes választás mindazoknak, akik valami újat szeretnének kipróbálni. A steak burgonya és a fokhagymás ciabatta pedig tovább fokozza az élményt, igazi ínyencséggé varázsolva ezt az ételt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb