Kikapcs

Nyári hosszabbított nyitva tartásra áll át a Móra-múzeum, és még ajándék Munkácsy-tárlatvezetéssel is kedveskednek az érdeklődőknek

Kitört a vakáció a Móra Ferenc Múzeumban is. Az intézmény tájékoztatása szerint július 6-tól indul a nyári hosszabbított nyitva tartás és jönnek az ajándék Munkácsy-tárlatvezetések is. Így a szombati napokon 20 óráig tartanak nyitva, ajándék tárlatvezetéseket pedig heti két alkalommal szerveznek majd.

AUGUSZTUS VÉGÉIG TART A HOSSZABBÍTOTT NYITVA TARTÁS

Július beköszöntével nyári hosszabbított nyitva tartásra áll át a szegedi Móra Ferenc Múzeum és összes kiállítóhelye. Július 6-tól augusztus végéig minden szombaton este 8 óráig várják a látogatókat a Móra-múzeumban, a Fekete házban és a Vármúzeumban.

AJÁNDÉK TÁRLATVEZETÉSEK A BELÉPŐJEGYED MELLÉ SZOMBATON ÉS VASÁRNAP

Emellett elindulnak az ajándék tárlatvezetések is a Munkácsy-kiállításon. Minden szombaton 18 órakor, valamint minden vasárnap 11 órakor csatlakozhatnak be az érdeklődők az ingyenes vezetésekbe. Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő programra nem kell előzetesen regisztrálni, csak egy érvényes belépőjegyre van szükség a részvételhez.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotó: Móra Ferenc Múzeum

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb