MindenmásVideo365

A Legszegedibb Jótevő Détári Vilmos, igazi szegedi szívvel segít a fővárosban is: most a TIENS Hungary Kft adományozott a gyerekeknek, Budapestre és Szegedre is!

Kovács Kristóf, a TIENS Hungary Kft. cégvezetője nyilatkozott nekünk a Szent Vincent KIDS-nek nyújtott támogatásról. Az interjúban elmondta, miért tartja fontosnak a TIENS a Détári Vilmos által vezetett központ támogatását, és hogyan segítik ezzel a gyermekek fejlődését Budapesten és Szegeden. Nézd meg a videót és ismerd meg a részleteket!

A Szent Vincent KIDS Rehabilitációs és Képességfejlesztő Központ Budapesten újabb mérföldkőhöz érkezett: a TIENS Hungary Kft. támogatásának köszönhetően még több gyermeknek nyújthatnak segítséget Budapesten és Szegeden. Kovács Kristóf, a TIENS Hungary cégvezetője a Szent Vincent KIDS csapatát megismerve elárulta, hogy rendkívül elismeri a Szent Vincent Alapítvány működését, ahogyan a központokban és azon kívül is segíti a gyermekek rehabilitációját és képességfejlesztését. Az exkluzív interjúban elmondta, miért tartja kiemelkedően fontosnak a központ támogatását.

A TIENS vállalat több mint 110 országban van jelen, és elkötelezett amellett, hogy pozitív változásokat hozzon a világba. A TIENS LOVE DAY keretein belül a Szent Vincent KIDS is részesült a vállalat nagylelkű támogatásában. Kovács Kristóf szerint a Détári Vilmos vezette csapat munkája példaértékű, hiszen nap mint nap azon dolgoznak, hogy a rászoruló gyermekek életminőségét javítsák. „A Szent Vincent KIDS olyan munkát végez, amelyet mindenkinek támogatnia kellene” – mondta el a cégvezető a videóinterjúban.

Az adományok már el is jutottak a gyermekekhez, és a központ munkatársai lelkesen számoltak be arról, hogy mennyire hálásak a TIENS támogatásáért. Az együttműködés lehetővé teszi számukra, hogy tovább bővítsék programjaikat, és még több családnak nyújtsanak segítséget. „A Szeged365 Family közössége mindig örömmel fogadja az ilyen híreket, hiszen tudjuk, hogy ezek a támogatások valódi változást hoznak” – hangsúlyozta Détári Vilmos.

A TIENS vállalat minden évben megtartja a TIENS Love Day-t, amelynek célja, hogy cégeket és családokat támogasson világszerte. A Szent Vincent KIDS is ennek a programnak köszönheti a most kapott adományokat. A TIENS Love Day szellemisége tökéletesen tükrözi a cég filozófiáját, amely szerint a társadalmi felelősségvállalás központi szerepet játszik mindennapi működésükben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb