Mindenmás

Napi pakk: perzselő meleg lesz vasárnap, életbe lép a hőségriasztás, ma van a születésnapja a Beatles dobosának

Fel vagytok készülve egy újabb meleghullámra? Mától bekeményít az időjárás és jóval 30 fok felett alakulnak a hőmérsékletek az elkövetkezendő napokban. Életbe lép a harmadfokú hőségriasztás Szegeden és a megyében. Ez itt a napi pakk, minden fontos infóval vasárnapra!

 

KÖSZÖNTJÜK A NÉVNAPOSOKAT

Boldog névnapot kívánunk minden Donald, Donát, Félix, Kíra, Szeged365 olvasónknak!

MA VAN A SZÜLETÉSNAPJA A BEATLES DOBOSÁNAK

  • 817 éve született Árpád-házi Szent Erzsébet.
  • 190 éve ma született Angster József, hazánk legjelentősebb orgonaépítője.
  • 130 éve megszületett Mihály Dénes gépészmérnök, akinek a világon először sikerült mozgó TV közvetítést adnia.
  • 84 éve született Ringo Starr, a Beatles dobosa.

PERZSELŐ VASÁRNAPUNK LESZ, SZIKRÁZÓ NAPSÜTÉSSEL

A délelőtt folyamán felhős lehet az égbolt, de csapadék nem lesz belőle. Perzselő napsütésben lesz részünk szinte egész nap, viszont az UV sugárzás rendkívül veszélyes, ezért a naptejet vegyük elő! Napközben 36 fok várható Szegeden.

Rendelj kényelmesen – már 10:00-tól várják a hívásod!
A Napfény Műterem most még elérhetőbbé teszi kedvenc ételeidet! Már 10:00-tól fogadják a telefonos rendeléseket, hogy biztosítsd a helyed a legfinomabb fogásokért. Az elvitelre kért ételeket 11:30-tól bármikor átveheted, így a nap bármely szakaszában élvezheted a Napfény
Műterem ízeit. Hívd a számukat, és rendelj előre, hogy ne kelljen várakoznod! Éld át a kulináris élményt otthon vagy az irodában, amikor csak kedved tartja. A Napfény Műterem Szegeden a Széchenyi tér 2/a szám alatt van, Szeged gyönyörű belvárosában. Telefonon itt tudsz előrendelni 10:00 órától: 0630/952-6500

JÖN A HARMADFOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS MÁTÓL EGÉSZEN PÉNTEKIG

Harmadfokú hőségriasztás lép életbe vasárnaptól péntek éjfélig – tudatta a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közös közleményben pénteken. Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján rendelte el a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást az ország egész területére július 7-től július 12-ig.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb