Mindenmás

Napi pakk: marad a hőség és a harmadfokú riasztás Szegeden, de jöhet egy kis eső, ma született a Coca-Cola megalkotója

Eljött egy újabb hétfő, ezzel indul egy dolgos munkahét. Fázni ma nem fogunk, sőt határozottan izzadni fogunk. Marad a harmadfokú riasztás a megyében a hőség miatt. Ez itt a napi pakk, minden fontos infóval a reggeli kávéd mellé!

MA VAN ÁM NÉVNAPOS

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Erzsébet, Eszter, Izabella, Jenő, Liza, Teréz és Zsóka Szeged365 olvasónknak.

A COCA-COLA MEGALKOTÓJÁNAK SZÜLETÉSNAPJA

  • 193 éve született Dr. John Stith Pemberton amerikai gyógyszerész, a Coca-Cola megalkotója.
  • 186 éve született Ferdinand Zeppelin német altábornagy, a róla elnevezett kormányozható léghajó feltalálója.
  • 348 éve hunyt el Felsővadászi I. Rákóczi Ferenc választott erdélyi fejedelem.

MARAD A KÁNIKULA SZEGEDEN

Már 23 fokban indulhatunk a munkába, szóval pulcsira nem lesz szükség. Késő délelőtt beborulhat az ég és jöhet egy kis gyenge eső. Délutánra felszakadozhat a felhőzet és újból előbújik a nap. Az UV sugárzás továbbra is magas lesz a városban. Napközben 36 fok lesz.

ÉLVEZD HELYBEN IS – MEDITERRÁN TERASZ SZEGED SZÍVÉBEN!

A Napfény Műterem mediterrán terasza Szeged gyönyörű belvárosában várja a helyben fogyasztás szerelmeseit. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz munka közben, vidd el a kollégáidat és élvezd az ínycsiklandó menünket a kellemes, napsütötte teraszon. Tökéletes helyszín egy gyors ebédhez vagy egy nyugodt délutáni pihenéshez. Természetesen ha sietsz, akkor nyugodtan kérd elvitelre, sőt, ha előtte odaszólsz telefonon, akkor készen vár Szeged déli finomságai. A Napfény Műterem Szegeden a Széchenyi tér 2/a szám alatt van, Szeged gyönyörű belvárosában. Telefonon itt tudsz előrendelni 10:00 órától: 0630/952-6500

TOVÁBBRA IS ÉRVÉNYBEN VAN A RIASZTÁS A HŐSÉG MIATT

Harmadfokú hőségriasztás lép életbe vasárnaptól péntek éjfélig – tudatta a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közös közleményben pénteken.Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján rendelte el a legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást az ország egész területére július 7-től július 12-ig.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb