Mindenmás

Szakembör rovatunk bemutatja: még mindig elnyelhet a “fekete lyuk” a Csongrádi sugárút és a Makkosházi körút sarkán, de legalább már tábla figyelmeztet rá

Mint a hétvégén megírtuk, hatalmas lyuk tátong a Csongrádi sugárút és a Makkosházi körút sarkán lévő járdán, amit egyaránt használhatnak a gyalogosok és a kerékpárosok. Nos, hétfőre ugyan a probléma nem oldódott meg, de ahogy Olvasónk, Dani fotóján is jól látható, legalább kikerült rá egy figyelmeztető tábla.

Méretes lyuk tátong a Csongrádi sugárút és a Makkosházi körút sarkán lévő járdán, írtuk meg a hétvégén. Egy biztos, nem szívesen sétálnánk bele egy buli után vagy az esti séta közben, hiszen könnyen fájdalmas találkozásunk lehetne az aszfalttal.

Az illetékeseknek ugyan még nem sikerült teljes mértékben orvosolni a helyzetet, ám addig is, kihelyeztek a méretes lyukra egy táblát. Képeinken mutatjuk, hogyan nézett ki szombaton, illetve milyen lett hétfőre a helyzet:

KORÁBBAN A BARTÓK TÉREN ÉKTELENKEDŐ GÖDÖR TEREMTETT BALESETVESZÉLYES HELYZETET

Mint korábban megírtuk, a város más pontjain is volt már hasonló helyzet, egy méretes gödör nehezítette például a Bartók téren közlekedők helyzetét.

A VÉRTÓI KERÉKPÁRÚTON IS KORÁBBAN MÉRETES REPEDÉSEK NEHEZÍTETTÉK A KÖZLEKEDÉST

Szintén korábban írtunk arról, hogy méretes repedések éktelenkedtek a Vértói kerékpárúton.

Reméljük hamarosan a Csongrádi sugárút és a Makkosházi körút sarkán a táblánál hatékonyabb megoldást találnak a szakemberek, és nem kell minden pillanatban a lábunk elé nézzünk, nehogy orra essünk a méretes lyukban. Azért továbbra is arra kérünk, járj óvatosan az adott útszakaszon, de így már legalább nehezebb az úthibát nem észrevenni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb