Szegedi Arcok

Izgalmas kihívás: keresik a kékek új Bikáját Szegeden

Hamarosan kezdődik az új szezon, ezért az OTP Bank-Pick Szeged és a Rádió 88 keresi a csapat új Bikáját. Mint kiderült, augusztus 14-én Bika Casting-ot is tartanak majd.

“Ha úgy érzed, hogy szeretnél a csapatunkhoz csatlakozni, ott lenni minden meccsen, együtt szurkolni a #HandballFamily tagjaival, betöltötted a 18. életévedet – legalább 175 centiméter magas vagy –, és vállalod, hogy minden hazai összecsapáson a Bika jelmezébe öltözöl, akkor jelentkezz! Legyél te is a felvezető show része, a gyerekek egyik kedvence” – így ösztönzi a szegedieket a kékek csapata, akik szeretnék megtalálni a csapat új Bikáját.

VIDEÓVAL LEHET JELENTKEZNI

A kéket oldalára felkerült felhívásban az áll, hogy jelentkezni úgy lehet, hogy küldeni kell egy videót, amelyben egy négy soros szurkolói rigmussal buzdítani kell a csapatot. Annyi kikötésük van, hogy ez legyen ötletes, lendületes, ami tűzbe, lázba hozza a #kékek táborát.

A pályaművek felkerülnek majd a csapat Facebook-oldalára, ahol a legtöbb lájkot kapó egyből csatlakozik a nyolcas finálé mezőnyéhez. Ezután a Rádió 88 és a klub munkatársai a beküldők közül az általuk hét legjobbnak ítélt videót a döntőbe szavazzák.

A Bika Casting rengeteg izgalmat ígér, hiszen feladatokban nem lesz hiány, és egy szigorú öt fős zsűri dönt arról, hogy ki lesz az új idény #kékek Bikája.

A jelentkezési határidő: 2024. július 31. éjfél. További infók ITT.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb