Kikapcs

Jön…mit jön: berobban a Hungi Fröccsterasz nyitó a Stefánián! Bulizz együtt Szegeden a Gedeon Birtokkal, a Kvassay Borászattal és a Nyakas Pincével!

Szegeden megérkezett a nyár, és ezt mi mással ünnepelhetnénk, mint egy bitang nagy utcabállal a Stefánián? Július 13-án, szombaton a Hungi Fröccsterasz nyitója vár rád, ahol az AV Acoustic LIVE és DJ Matesz zenélnek, három kitűnő borászat – Gedeon Birtok, Kvassay Borászat, Nyakas Pince – borai kíséretében. Az esemény ingyenes!

A Hungisok szerintünk nagyon helyesen úgy gondolták, ha már itt a nyár, miért ne csináljanak egy igazi szabadtéri utcabált a Stefánián! Július 13-án, szombaton 18:00 órától a Hungi Fröccsterasz nyitójával indul a szegedi nyári szezon, ahol az AV Acoustic LIVE koncertje és DJ Matesz gondoskodnak a remek hangulatodról.

Nem csak a zene, a Stefánia hangulata lesz ellenállhatatlan, hanem három kitűnő borászat legjobb borait is megkóstolhatod: a Gedeon Birtok, a Kvassay Borászat és a Nyakas Pince standjai várják az érdeklődőket. Az esemény teljesen ingyenes, így mindenki számára elérhető, aki elmúlt 18 éves.

Képzeljétek ezzel indul a Hungi Vigadó Utcabál sorozata! Az első alkalom miatt most szombaton az első száz érkező welcome pezsgőt kap, hogy még különlegesebbé váljon az este. Aki kitartóan bulizik az utcabálon, utána ingyenesen részt vehet az esti partyn. Ne feledjétek azonban, hogy az esti buli 18 éven felülieknek szól, ezért mindenképpen hozzatok magatokkal fényképes igazolványt!

Aztán amikor mindenki megébredt a gyönyörű szegedi lányok megtáncoltatása után, másnap, július 14-én, vasárnap, sem maradhatsz otthon: Az EB döntő óriáskivetítőn lesz megtekinthető a Hungi teraszán, így utcaszélességben élvezhetjük a mérkőzést.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb