Mindenmás

Már le sem merjük írni: szalagkorlátnak ütközött egy autó az M5-ösön, melléképületek égnek egy Csongrád-Csanád vármegyei tanyán

Nem tudjuk mi van a levegőben, hiszen sorra jönnek a balesetek, most pedig ismét az M5-ösön történt baj! Délután fél 4 után nem sokkal szalagkorlátnak ütközött egy autó a sztráda 71-72-es kilométere között, valamint egy tűzeset is történt Csongrád-Csanád vármegyében: melléképületek gyulladtak ki egy nagymágocsi tanyán.

Előbbiről a katasztrófavédelem azt írja, hogy megpördült az úton és szalagkorlátnak ütközött egy személykocsi az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 71-72-es kilométer között. A jármű a külső sávban állt meg. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a kocsit. A helyszínre mentő is érkezett.

TŰZ NAGYMÁGOCSON

A fent is említett baleset mellett a tűzzel is küzdenie kell a tűzoltóknak, ugyanis fa melléképületek és szalmabálák gyulladtak ki egy tanyán, a Csongrád-Csanád vármegyei Nagymágocs külterületén, a Szántó Kovács János utca közelében. Mintegy százötven-kétszáz négyzetméterre terjedt ki a tűz, amely egy tárolót is érint. Az orosházi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral és kéziszerszámokkal megakadályozták a lángok továbbterjedését.

SZÁMOS BALESET VOLT MÁR MA

Több baleset is történt már ma. Két alkalommal az M5-ösre riasztották a rendőröket és a tűzoltókat, majd egy motorbaleset is történt. Sőt, az Etelka soron egy gyalogost is elütöttek Szegeden. Nem sokkal ezelőtt az egyik tram-train járaton is baleset történt, ide a mentőket is riasztották.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb