Közélet

Szegedi cég is részt vesz Magyarország legnagyobb spekulatív ingatlanjának a fejlesztésében, mutatjuk, mi épül

Hamarosan elkészül Magyarország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana. Mint megtudtuk, a fejlesztésben részt vesz a szegedi Stravaco Építőipari Kft. is. Mint az építőipari vállalat közösségi oldalán írta, ez az idei legnagyobb projektjük, melyre méltán lehetnek büszkék.

“A fővárosi agglomeráció eddigi legnagyobb, összesen 60.000 négyzetméter alapterületű spekulatív ingatlanja lesz a HelloParks, amely a tervek szerint 2024 utolsó negyedévében készül el” – írta a Stravaco a beruházással kapcsolatban. Hozzátették, a nagyszabású, környezettudatos beruházás közületi munkáit végzik, illetve az utak, parkolók kialakítása és a térkövezés is a feladataik közé tartozik.

Mint a Portfolio írta, a 60 000 négyzetméteres BigBox típusú AN1 csarnok nyár végétől várja a bérlőket a HelloParks Alsónémediben. A 13,5 hektáros területen épülő ipari épület az M0 és M5 autópályák találkozásához közel, Budapest déli alpiacán helyezkedik el.

AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÓK SZÁMÁRA LEHET MAJD IDEÁLIS

A HelloParks AN1 épületének nagyméretű, 15 000 négyzetméteres egybefüggő területei, 12 méteres belmagassága és cross-dock opciója elsősorban a logisztikai szolgáltatók, a csomagküldő szolgálatokkal foglalkozó cégek, a szállítmányozó társaságok és az e-kereskedők számára lehet ideális, de az épület, magas áramkapacitása révén speciális igények kielégítésére – egyebek mellett hűtő- vagy gyógyszerraktár létesítésére – is alkalmas, számolt be róla a lap.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: portfolio.hu/Stravaco FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb