Kikapcs

Egy napra Miami Beach-é változik a SunCity Szabadidőközpont: ütős bulit szerveznek a naplementében, élő DJ szettekkel

Többször írtunk már a Szeged és Hódmezővásárhely között, nagyjából félúton található 16 hektárnyi vízi paradicsomról, de ez most egy kicsit más lesz. Nem wakeboard, nem Jet-Ski, még csak nem is valami más vízi sport. A SunCity Szabadidőközpont olyan pörgésben van a nyáron, hogy arra gondoltak, jövő hétvégén csapnak egy ütős kis bulikát, élő DJ szettekkel, a vízparton, naplementében.

…kezdésként, ugyanis a SunCity Szabadidőközpontban jövő hét szombat este, egészen másnap hajnali 4-ig nem fognak megállni a lábak, ugyanis a buli egészen eddig eltart majd. A hétvégi őrülethez csatlakozik három lemezlovas, akik 21 órától a zenéért lesznek felelősek. Victoria, Welldan és a szegedi éjszakákból jól ismert, igazi régi motorosnak számító Dusan is pörgeti majd a lemezeket, hozzájárulva ezzel a tengerparti hangulathoz a SunCity Szabadidőközpontban.

Szóval érdemes összeszedni a haverokat, csajokat és kiugrani a SunCity Szabadidőközpontba, koktélok, live DJ szettek és bulizás várható minden mennyiségben!

A jegyedet a helyszínen válthatod majd meg, 2900 Ft-ért, még több infót pedig a hivatalos eseményben, IDE KATTINTVA találsz.

SunCity Szabadidőközpont

wakeboard | jet-ski | strand | étterem | szállás

46.3830681,20.2760876

Kopáncs, Tanya 1.

Info vonal: 06 30 815 5145

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb