Mindenmás

Igazi High Life Szegeden? Közel 100 milliós Ferrarit kapott lencsevégre a belvárosban Olvasónk

Ilyen az igazi high life! Olvasónk péntek délután egy tűzpiros Ferrari Portofino 3.9 típusú gépcsodát kapott lencsevégre Szeged belvárosában. Ez az autó alsó hangon, mindenféle extrák nélkül 68. 061. 600 forintot kóstál, amit természetesen a különböző extra igényekkel még fel lehet tornázni, ameddig csak bírja a pénztárcája az embernek.

A Ferrari Portofino 3.9 autónak a kezdő ára a Novaauto portál szerint 68. 061. 600 forint, amivel a legfelső kategóriába esik. Természetesen a végső ár a hozzáadott extráktól függ. A Használtautó.hu oldalon megjelent hirdetések szerint ezt a típust 92-105 millió forint közötti áron kaphatja meg az ember.

EZEKKEL A TULAJDONSÁGOKKAL BÍR

A cabrio kategóriába sorolandó modell tulajdonságai se semmik, drága lehet akár egy kört is tenni vele a városban! A Ferrari Portofino 3.9 ugyanis:

  • Ez a 3.9 literes motorválaszték 441 Kw 600 lóerővel rendelkezik,
  • 3.5 másodperc alatt éri el a 100km/h a 1495 Kg összsúlyával.
  • Képes elérni a 320 km/h sebességet.
  • A motorválaszték átlagfogyasztása 10.7 liter, városban 15.5 liter, városon kívül 8.0 liter.
  • A teljes tank 80 liter, amely átlag fogyasztásnál 748 kilométerre elegendő.

LÁTTUNK MÁR HASONLÓ CSODÁKAT SZEGEDEN

Bepattant tűzpiros, bitang erős Ferrarijába a nagy Ő és egyenesen Szegedig nyomta a gázt? Erre mi sem tudjuk a választ, de az biztos, hogy nem mindennapi látvány fogadja a Dóm tér felé sétálókat. Több Facebookos csoportban is megy a tanácskozás arról, hogy hogyan kerültek oda az olasz, méregdrága autók. A tippek között van mindenféle, de a legtöbb szegedi jól fogadta a látványt, annyira, hogy sokan álltak oda fotózkodni. Ha jól látjuk, van SF 90 Stradale, F8 Tributo és egy fehér városi terepjáró Ferrari Purosangue.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

A fotókat köszönjük Olvasónknak, Balázsnak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb