Szegedi Arcok

Jó ilyen híreket írni! A szegediek összefogtak: ingyen táboroztak FullAnyuuuu pártfogoltjai!

FullAnyuuuu és Kiss Balázs, a Mórahalmi fociklub vezetőedzője, közös erővel segítettek nehezebb sorsú gyerekeken. Ingyenes táborukban a gyerekek focizhattak, strandolhattak, kürtős kalácsozhattak és fagyizhattak, anélkül, hogy bármiért is fizetniük kellett volna. Ismerd meg, hogyan valósult meg ez a szívmelengető történet!

Szeged mellett, a Mórahalmi fociklub vezetőedzője, Kiss Balázs és Szeged legnépszerűbb motivációs előadója FullAnyuuuu, idén különleges ajándékkal lepték meg a nehezebb sorsú gyermekeket: egy ingyenes nyári tábort biztosítottak számukra. A gyerekek focizhattak, strandolhattak, kürtős kalácsot készíthettek és fagyizhattak, ráadásul az utazási költségeket sem kellett fedezniük. Kiss Balázs és a Mórahalmi fociklub 100 ezer forinttal támogatta a kezdeményezést, amely FullAnyuuuu karitatív tevékenységéhez kapcsolódik.

FullAnyuuuu egy szegedi anyuka, aki saját nehézségeit leküzdve kezdett el másokon segíteni. Az évek során több száz családnak nyújtott támogatást adományokkal, programok szervezésével és közösségi összefogással. Az ő példája egyre több embert, céget és sportklubot vonz Szegeden és környékén, akik szívesen csatlakoznak jótékonysági tevékenységeihez.

Idén a Mórahalmi sportklub is csatlakozott a kezdeményezéshez, és úgy döntött, hogy teljesen ingyen táboroztat több gyermeket. A gyerekek boldogsága határtalan volt, hiszen sokan közülük először vehettek részt ilyen különleges programokkal teli táborban.

Kiss Balázs, a Mórahalmi fociklub vezetőedzője, így nyilatkozott: “Három gyermekes büszke és boldog apuka vagyok, és folyamatosan segítettük a rászorulókat a gyerekek kinőtt ruháival. Sajnos az elmúlt években tapasztalható, hogy egyre több családnak megterhelő, sportoltatni vagy táborba befizetni a gyermekeit. Az egyesületi tagdíjra nálunk ugyan van nagycsaládos kedvezmény, de idén úgy döntöttünk, néhány srácot táboroztatunk is teljesen ingyen!” Nézd meg a képeket milyen jól érzik magukat a gyerekek:

A tábor nemcsak a gyerekek számára volt különleges élmény, hanem a szervezőknek is. Az önzetlen segítségnyújtás, a gyerekek öröme és hálája mindannyiuk szívét megérintette. A FullAnyuuuu és a Mórahalmi fociklub közös erővel hozott létre egy olyan kezdeményezést, amely remélhetőleg még sok-sok évig folytatódhat.

Tudtad, hogy a jótékonykodás nemcsak a támogatottak, hanem a segítők számára is pozitív hatással van? A pszichológiai kutatások szerint az önkéntes munka és a jótékonykodás csökkenti a stresszt, növeli a boldogságérzetet és erősíti a közösségi összetartozást.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb