Kikapcs

Forráskúton landolnak szombaton Korda Gyuri bácsiék: hatalmas bulira készül az ország egyik legszerethetőbb párosa a II. Forrás-Tér Feszten

Vannak olyan dolgok, amiket kortól és nemtől függetlenül minden ember kívülről fúj, ha pedig arra kerül a sor, teli torokból ordítja azt egy fesztiválon. Korda Gyuri bácsiék slágere, a Reptér biztosan egy jó példa az ilyesmire, az ország egyik legszerethetőbb könnyűzenei párosa például 2021-ben forgatta újra az említett zene már közel 40 éves videóklipjét a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, de ezzel csak a képi világ változott, maga a zene ugyanolyan örök klasszikus maradt, mint korábban. Nyáron élőben is lesz lehetőség meghallgatni őket, ugyanis Balázs Klárival közösen érkeznek Forráskútra, a második Forrás-Tér Fesztiválra.

Rengeteg érdeklődőt vonzott már tavaly is a forráskúti Főtéri park-ban megrendezésre kerülő Forrás-Tér Feszt, ennek megfelelően a szervezők idén rátesznek még egy lapáttal a dologra: a Fonogram-életműdíjas Korda György, Balázs Klári párost csábították Csongrád-Csanád vármegyébe, akik szombat este 8 órától szórakoztatják majd a fesztivál közönségét.

Persze nem csak ők lépnek színpadra a hétvégi eseményen, bemelegítésként egy erdélyi magyar indie-pop-rock együttes is Forráskútra látogat. A 4Street nevű fiatal zenekar 2022-ben, a Petőfi Zenei Díj – Év zenekarának járó elismerését zsebelte be, majd ugyanebben az évben még a Fonogram Magyar Zenei díj év felfedezettje kategóriájában is jelölték őket.

A dupla koncertre elővételben a Borostyán étteremben vagy a ROCK 1 oldalán lehet jegyeket vásárolni, diákoknak 5000, felnőtteknek 7000 Ft-os áron, ami tekintve a 2024-es, hazai fesztivál-árakat egészen baráti tételnek számít.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb