Kikapcs

Házibuli Deszken, egy kicsit másképp: magyar rekordra készül a KöltözzMa csapata, ami mellé egy fantasztikus show-t is rittyentenek

Az ország első SiP Weekend Show-jával készül augusztus utolsó napján a Szeged melletti KöltözzMa csapata, bemutatókkal, rekordkísérlettel és nyereményekkel, meg nagyjából mindennel, amit az ember fia el tud képzelni. A deszki székhelyű vállalkozás négy házat is felhúz majd egyetlen nap alatt az említett településen, ebből egy – a tervek szerint – rekordgyorsasággal épül majd meg, de a többinek is fontos szerepe lesz majd a SiP Weekend Show-n.

Mivel a srácok nem szeretnek kicsiben játszani, ezért ennek is megadják majd a módját: a legendás lemezlovast, Náksi Attilát is Szegedre csábították, hogy az eseményen Ő legyen a hangulatfelelős, lesznek tesztek, rekordkísérlet, nyereményjátékok és bemutatók, étel-ital, tényleg minden, ami egy egész napos show-hoz kellhet. Mint Nádasdi Csabától, a KöltözzMa alapítójától megtudtuk, az egyik házat rekordgyorsasággal készülnek megépíteni, a többiben pedig egész nap teszteket végeznek majd a KöltözzMa szakképzett kollégái, mint például:

  • megnézik, hogy a szerkezet elbírja-e a konyhabútort
  • lesz párazárás-teszt
  • de még az ablakok körülzárását is megnézik
https://www.tiktok.com/@szeged365/video/7391861317503569185

Összességében tehát minden, tényleg minden technikai dolgot bemutatnak majd a szombati eseményen, ami 100%-ban ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Mivel a férőhelyek száma véges, ezért érdemes minél hamarabb regisztrálni, amit itt tudsz megtenni:

A résztvevők között nyereményeket is sorsolnak, többek között egy 3 napos wellness hétvégét is. Minden további programot, információt, mindent, amit az eseményről tudni érdemes, IDE KATTINTVA találsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb