Mindenmás

Akadt munkája bőven a katasztrófavédelemnek: beszorult a liftbe egy ember Vásárhelyen, derékba tört egy fa Szegeden

Hétfőn is akadt munkája bőven a katasztrófavédelemnek! Volt fakidőlés Szegeden, leszakadt ág és egy felvonóba is beszorult egy ember, Hódmezővásárhelyen.

Mint a katasztrófavédelemtől megtudtuk, derékba tört egy több méter magas fa hétfőn reggel Szegeden, a Kossuth Lajos sugárúton, a törzs felső része a közeli épületre dőlt. A műszaki mentést a szegedi tűzoltók végezték el, motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

A FÜGE UTCÁBAN ÉS A MARS TÉREN IS FAGONDOK AKADTAK

Kicsivel később a Füge sorra riasztották a hivatásos egységet, ahol egy diófa több ága is leszakadt, veszélyeztetve a gyalogosokat. A reggeli órákban a Mars téren is be kellett avatkozniuk a tűzoltóknak, itt is több méteres magasságban lógott egy leszakadt ág. A műszaki mentéseket a szegedi hivatásos tűzoltók mindenhol rövid idő alatt elvégezték, személyi sérülés sehol sem történt.

BESZORULT EGY EMBER

Nem csak a fák és a leszakadt ágak adtak munkát a tűzoltóknak, a felvonóban rekedt egy ember hétfőn kora este egy hódmezővásárhelyi társasházban. A város hivatásos tűzoltói nyitották fel a liftet. A lakó szerencsére nem sérült meg. 

Két hektáron lángolt a tarló, és tíz körbála is égett hétfőn este Szentes-Lapistó területén. A tüzet a szentesi és az orosházi tűzoltók fékezték meg, személyi sérülés nem történt. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb