Szegedi ArcokVideo365

Ég veled cellulit, helló káprázatosan sima, gyönyörű bőr: így számolhatsz le a tianDe varázslatos krémjeivel minden nő rémálmával, a narancsbőrrel

A legtöbb nőnek, különösen a nyár beköszöntével, amikor eljön a rövid szoknyák és nadrágok ideje, a legnagyobb rémálma a narancsbőr vagy más néven cellulit. Az esztétilailag nem túl mutatós bőrelváltozás miatt sokan nem tudják szabadon elengedni magukat egy csinos nyári ruhában, vagy magabiztosan végigvonulni bikiniben a strandon. Pedig annál, hogy takargassuk magunkat, sokkal jobb és hatékonyabb megoldást kínál a káprázatos gyógyerejükről ismert tianDe termékcsalád verhetetlen készítményei, így egycsapásra búcsút mondhatsz a cellulitnek. A készítmények szinte varázslattal felérő jótékony hatásaiba Kovács Edit, a tianDe szaküzlet ügyvezetője avatott be bennünket.

DE MI IS AZ A NARANCSBŐR?

A narancsbőr vagy más néven cellulit a bőr alatti kötőszövetben található, kötőszöveti sövényekkel határolt lokális zsírfelhalmozódás, mely egyenetlenné teszi a bőr felszínét, a narancs héjához hasonló megjelenést kölcsönözve az érintett bőrterületnek. Fontos megjegyezni, hogy a cellulit és a cellulitisz nem azonos fogalmak, mégis gyakran használják a cellulitiszt is a cellulit szinonimájaként. A cellulitisz a cellulittel szemben a bőr legalsó rétegének (a bőraljának) a gyulladásos állapota, amely általában bakteriális eredetű. Így a két bőrelváltozás teljesen más kezelést igényel.

MINDEN NŐ RÉMÁLMA, EZEK LEHETNEK A KIVÁLTÓ OKOK

Mint Edit beavatott bennünket, sajnos a cellulit a nők 90%-át érinti, s ami még ennél is rosszabb hír, valószínű, hogy a fennmaradó 10%-nál is előbb-utóbb jelentkeznek majd a tünetek. Ezért tulajdonképpen már a tinédzserkort követően nagyon fontos a megelőzésre gondolnia minden hölgynek. De vajon, mi okozza a cellulit kialakulását? Megtudtuk, ebben nagy szerepet játszik:

  • a rassz, ugyanis a kaukázusi típusú, fehérbőrű nőknél sokkal gyakoribb a cellulit előfordulása, nádszálvékony hölgyeknél és teltkarcsúaknál egyaránt,
  • sokat nyoma latba a genetikai hajlam: a női szervezet sajátossága, hogy ösztrogénnel rendelkezünk, és emiatt a zsírfelhalmozódásra hajlamosabbak vagyunk,
  • de okozhatja a nem megfelelő táplálkozás,
  • a szűk ruházat,
  • a hirtelen fogyás, vagy meghízás,
  • a dohányzás,
  • valamint a stressz is.

HATÉKONY MEGOLDÁST KÍNÁL A TIANDE

Mielőtt azonban hölgyek teljesen elkenődnénk, Edit örömhírrel is szolgált számunkra: a tianDe termékcsalád ugyanis több olyan készítménnyel rendelkezik, melyek segítségével hatékonyan fel tudjuk venni a harcot a cellulit ellen, akár megelőzésről, akár már konkrétan a problémás testrészek kezeléséről van szó. Ezek a termékek pedig:

ACTIVE LIFE – KRÉM-STIMULÁTOR A TÖKÉLETES COMBOKÉRT

A krém, mint Edittől megtudtuk, a hatékony anticellulit program egyik alkotóeleme, mely melegítő hatása révén testünk problémás területeire, a thermoaktív mikromasszázshoz hasonló hatást fejt ki. Rendkívül hatékonyan alkalmazható a tompor és a combok “buggyos” részének bőrfelületén. Mutatjuk is, milyen összetevőknek köszönhetően olyan hatásos ez a készítmény:

  • Az illóolaj és a természetes eredetű növényi kivonatok hozzájárulnak a bőr általános állapotának javításához, a bőrt zsengévé és simává varázsolják.
  • Összetételében megtalálod – a málna ketonját, a koffeint, a japán moszat kivonatát, a tengeri algák kivonatát, a vadgesztenye kivonatát, a pirospaprika kivonatát, a narancs illóolaját  és a mentolt.
  • A málna zsírégető hatású, míg a koffein felgyorsítja a sejtekben végbementő anyagcsere-folyamatokat.
  • A japánmoszat, a tengeri algák és a vadgesztenye kivonata a bőr “petyhüdtségének” eltüntetéséért felelős.
  • A pirospaprika kivonata serkenti a vérkeringést a bőr felső rétegeiben.
  • A narancs illóolaja kivonja a salakanyagokat, méreganyagokat és a felesleges nedvességet.
  • A mentol segít elvezetni a felesleges folyadékot a szervezetből.

SPA TECHNOLOGY – ANTICELLULIT ZSÍROLDÓ GÉL

A másik készítmény, mellyel hatékonyan felvehetjük a harcot a cellulit ellen, a tianDe SPA Technology – Anticellulit zsíroldó gél, ami, ahogy Edit beavatott bennünket, a problémás területeken – kéz, has, csípő és tompor – csökkenti a narancsbőr szemmel látható megjelenését, elősegíti a zsírszövet feloldódását, javítja a bőr textúráját és tónusát, kiegyenlíti felszínét és rugalmasabbá teszi azt. Így fejti ki hatását:

  • A könnyű és hűsítő, a citrusfélék frissítő illatát árasztó gél jól beszívódik, biztosítva ily módon a komponensek azonnali behatolását a bőrbe.
  • A hűtő hatású gél – valóságos megváltás mindazok számára, akik az ellenjavallatok miatt nem használhatják annak „melegítő hatású rokonait”, vagy valóságos kínokat állnak ki az „égető” bőr miatt.
  • Segíti a folyadékfelesleg, a méreg- és salakanyagok elvezetését.
  • Megszünteti a nehézláb érzést.
  • Megelőzi a bőr megnyúlását a terhességre való felkészülés során

Mint Edit hangsúlyozta, a titok nyitja, hogy időben vegyük fel a küzdelmet a narancsbőrrel szemben, ami a helyes bőrápolásnál kezdődik. A tianDe csodás készítményeiről és a megfelelő bőrápolásról további információkat, tippeket, videónkban hallgathatsz meg Edittől.

S, ha te is szeretnél egyszer, s mindenkorra leszámolni a narancsbőrrel, keresd Editet bátran a tianDe szaküzletben!

Az üzletet itt találod:

tianDe szaküzlet (Naturliget Biobolt)

6728 Szeged Dorozsmai út 50

Telefon: +36 62 424 824
E-mail: 
[email protected]

Nyitva:
Munkanapokon 09:00 – 17:00;
Szombat – vasárnap: Zárva

weboldal: www.tiandehungary.com

Operatőr és fotók: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb