Szegedi ArcokVideo365

Gratulálunk! A Legszegedibb Jótevő közönségdíj nyertese, a Szent Vincent Központok alapítója, Détári Vilmos a Britishpedia elismerései között! (videó)

Détári Vilmos, a Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítója, a Legszegedibb Jótevő 2023. díj nyertese bekerült a Magyarország sikeres személyiségeit összegyűjtő enciklopédiájába, amelyet a rangos Britishpedia ad ki. Az enciklopádiában már olyan hírességek is szerepelnek, mint Puskás Ferenc és Rubik Ernő. A videóban Vilmos az irodájában mesél arról, miért jelent számára hatalmas megtiszteltetést ez az elismerés, és miért értékeli különösen a pozitív visszajelzéseket.

A videóban, amelyet Détári Vilmos irodájában forgattunk, Vilmos arról beszél, miért hatalmas megtiszteltetés számára ez az elismerés. Elmondta, hogy édesapja is szerepelt már a Britishpedia egyik előző kiadásában, és különösen büszke arra, hogy családja immár kétszer is helyet kapott ebben a rangos kiadványban. A Szent Vincent Rehabilitációs Központ alapítója szerint az ilyen apróságok, mint ez az elismerés, jelentik számára a legpozitívabb visszajelzéseket.

Détári Vilmos nemrégiben elnyerte a Legszegedibb Jótevője címet 2023-ban, ami folyamatosan erőt ad neki, hogy megmutassa: igaz sérült emberként dolgozik, vállalkozik, de mellette mindig van energiája segíteni a sorstársain, kiemelten gyermekeken. Az elismerések mögött azonban mindig a közösség iránti elkötelezettség és a segíteni akarás áll, amit Vilmos minden nap bizonyít munkájával a Szent Vincent Rehabilitációs Központban. A 9 éve súlyos agyvérzésen átesett Détári Vilmost szegedi irodájában kérdeztük a kiadványban való megjelenésről.

A Britishpedia kiadványa a magyar tehetségeket és sikeres személyiségeket ünnepli, legyenek azok művészek, sportolók vagy tudósok. Az enciklopédia lapjain találkozhatunk olyan nevekkel is, mint Teller Ede, a híres fizikus, vagy Szabó Magda, az elismert író. Détári Vilmos bekerülése ebbe a rangos társaságba nemcsak személyes sikere, hanem Szeged városának is nagy büszkesége, és nekünk is, hiszen Ő a Legszegedibb Jótevő is, a Ti szavazataitok alapján.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb